1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Finanţe şi bănci

ASF aprobă majorarea cu 7,5 milioane lei a capitalului social al Grawe România Asigurare

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, marţi, modificarea adusă Actului constitutiv al Grawe România Asigurare, prin care societatea îşi majorează capitalul social cu suma de 7,5 milioane de lei, până la valoarea de 47,5 milioane de lei, se arată într-un comunicat al reglementatorului, transmis AGERPRES. 

09 apr, 2019 | Agerpres

În aceeaşi şedinţă a Consiliului ASF, pe segmentul de supraveghere, s-a aprobat retragerea, la cerere, a autorizaţiei de funcţionare a societăţii General Insurance Broker SRL, precum şi sancţionarea brokerilor de asigurare şi/sau reasigurare care nu au respectat prevederile legale privind transmiterea raportărilor periodice către autoritate.

De asemenea, printre deciziile ce au fost luate marţi se află: rezultatele controlului periodic efectuat la NN Asigurări de Viaţă, în calitate de administrator al FPF NN Activ şi FPF NN Optim, precum şi o serie de numiri în mai multe societăţi de investiţii sau de asigurare.

Nu în ultimul rând, membrii Consiliului ASF au avizat Raportul privind evoluţia pieţei de capital din România în anul 2018.

ASF este autoritatea naţională înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012, aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO