Asigurare de sănătate cu acoperire COVID și consultanță psihologică oriunde în lume. Cum o poți obține din România

Axa Global Healtchare, produsul dezvoltat de grupul francez Axa, unul dintre cei mai mari asigurători din lume, este disponibil și în România. Circa 300 de clienți l-au cumpărat deja, după cum anunță Leader Team Broker, partener exclusiv al Axa în țara noastră. Alături de BUPA sau Cigna, produsul Axa intră în categoria polițelor cu acoperire internațională și cu acoperiri extinse.
Ion Dobreanu - Dum, 04 apr. 2021, 18:22
Asigurare de sănătate cu acoperire COVID și consultanță psihologică oriunde în lume. Cum o poți obține din România

Leader Team Broker a adus produsele AXA Global Healthcare pe piața din România și le-a integrat în portofoliul său de produse dedicate sănătății în urmă cu trei ani. Parteneriatul strategic dintre cele două companii presupune vânzarea de către brokerul local a polițelor de sănătate cu acoperire internațională emise de AXA – Global Healthcare către persoane fizice și companii din România.

Potrivit Leader Team Broker, clienții care au ales o asigurare de sănătate AXA cu acoperire internațională sunt femei și bărbați în egală măsură (50%-50%), vârsta medie este de 38 de ani, iar orașele din care provin cei mai mulți sunt București (peste 95%), Timișoara și Cluj.

Astfel, persoanele sau companiile care apelează la asigurarea medicală AXA pot avea acces la o rețea globală de furnizori medicali, servicii online și telefonice 24/7 și pot găsi soluția potrivită pentru nevoile lor de sănătate oriunde în lume. În funcție de pachetul ales, asigurarea medicală lansată în parteneriat cu AXA are acoperire internațională pentru cancer, boli cronice, Covid-19, operații pe inimă, servicii medicale psihiatrice, servicii dentare, acoperă costurile de spitalizare și tratamentele în ambulatoriu și monitorizarea sarcinii și a nașterii. Adițional, asigurarea de la AXA acopera și toate costurile medicale aferente îmbolnavirii cu Covid-19 (inclusiv testarea).

AICI despre mai multe asigurări de sănătate cu acoperire internațională inclusiv pentru COVID 19, foarte utile în perioada vacanței, dar nu numai

Consultant virtual pentru clienți

Pe fondul accelerării digitalizării, în 2021, Leader Team Broker își concentrează investițiile pentru a dezvolta soluții de accesare online a produselor de asigurare din portofoliul propriu. Anul acesta, investițiile vor fi direcționate către vânzarea  online de asigurări și soluții inovatoare.

În 2020, Leader Team Broker a lansat EVA, primul consultant virtual dedicat asigurărilor de sănătate.

EVA este primul chatbot din România care ajută clienții existenți și potențiali să decidă asupra poliței de sănătate pe care o doresc – internă sau internațională și la ce costuri. În mai puțin de 60 de secunde de la interacțiunea cu EVA, clientul  primește în chat si pe email oferta de sănătate, personalizată pe nevoile sale.  EVA poate fi accesată de orice persoană fizică din România care dorește să se informeze cu privire la termenii și condițiile unei polițe de asigurare de sănătate sau dorește să compare costurile și beneficiile unei polițe de asigurare cu cele oferite de asigurarea clasică de sănătate. Clienții interesați de o poliță de asigurare internațională vor primi, cu ajutorul EVEI, oferta AXA, iar cei interesați de o poliță cu acoperire națională o ofertă Signal Iduna ”, a declarat Alexandra Durbacă(foto), director executiv al Leader Team Broker.

Procedura de interogare a EVEI este facilă, clientul putând intra în dialog cu consultantul virtual atât prin intermediul website-ului companiei. Interacțiunea cu consultantul virtual pentru asigurări de sănătate respectă normele în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal, setul de informații necesare de transmis de către un potențial client fiind minimal.

În ultimii ani, asigurările de sănătate au devenit tot mai atractive pentru români. Potrivit Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), piaţa asigurărilor de sănătate a ajuns, în 2020, la 451,45 milioane de lei, o creştere de 18% faţă de anul anterior. Totodată, în 2019, piața a înregistrat un avans de peste 11%.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Uniunea Europeană ar trebui să ia măsuri pentru a ajuta Finlanda să prevină un aflux de migranţi care sosesc din Rusia, a declarat vineri premierul finlandez Petteri Orpo, relatează Reuters....
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de niveluri de subsidenţă (proces de coborâre treptată a ...
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campania frauduloasă de apeluri telefonice în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai Directoratului Naţional ...
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea liniei
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea ...
CFR SA a lansat licitația pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Constanța - Mangalia. Lucrările ...