Asmita Gardens – o nouă perspectivă asupra confortului şi siguranţei

Conform statisticilor, cel mai important criteriu în alegerea unei locuinţe este SIGURANŢA! În această idee, ansamblul rezidenţial Asmita Gardens, clasat în top 10 cele mai înalte clădiri din România, vă invită să descoperiţi o nouă perspectivă asupra confortului şi siguranţei, într-una dintre cele mai rezistente construcţii rezidenţiale din capitală.
Economica.net - lun, 12 oct. 2015, 08:09
Asmita Gardens - o nouă perspectivă asupra confortului şi siguranţei

Situat pe malul râului Dâmboviţa, în apropiere de zona Tineretului, Piaţa Unirii şi Splai, complexul este construit pe o suprafaţă totală de 150.000 mp, cuprinde 7 blocuri-turn cu până la 25 etaje şi beneficiază de cea mai întinsă panoramă asupra Bucureştiului şi a Deltei Văcăreşti. Astfel, vă veți simţi în mijlocul evenimentelor, într-o zona centrală, în acelaşi timp fiind departe de agitaţia capitalei, într-o oază de linişte pitorească.

Pentru a oferi un maxim de siguranţă şi confort clienţilor săi, proiectul rezidenţial se diferenţiază prin câteva elemente noi în România. Fundaţia este formată dintr-un radier din beton armat de 1,5 – 2,0 m grosime, dispus pe o serie de 225 – 277 piloţi foraţi din beton armat, ajungând până la aproximativ 18 m adâncime şi având un diametru de 88-118 cm în funcţie de înălţimea clădirii.

Acest tip de fundaţie fiind folosit cu succes în Dubai, unde în ciuda faptului că se construieşte pe cel mai instabil tip de sol, nisip, oferă o stabilitate şi o rezistenţă incredibilă. De asemenea, structura deosebită a turnurilor, cea de tip „tub în tub” sau „tub dublu” – un procedeu unic de construcţie în România, identic cu cel folosit la turnurile Petronas din Kuala Lumpur, care conferă un grad sporit de rezistenţă la seisme. Sistemul „tub în tub” conferă de asemenea, pentru apartamente, o suprafaţă complet liberă între tubul exterior şi cel interior de aproximativ 480 mp pe nivel, astfel, din punct de vedere al capacităţii de rezistenţă şi rigiditate constituie o structura cu mari rezerve de siguranţă în cazul solicitărilor seismice.

Materialul folosit este beton armat clasa C32/40, fiind clasificat ca şi beton de înaltă rezistenţă, iar structurile au fost proiectate la seism conform ultimului normativ în vigoare P100/2006, prezentând din acest punct de vedere o siguranţă deosebită, superioară clădirilor proiectate şi realizate până în 2005.

Ansamblul Asmita Gardens, cu o locaţie de excepţie – în imediată vecinătate a cel mai mare parc natural urban din Români şi la doar 10 minute de centrul Capitalei – reuşeşte să răspundă nevoilor actuale ale cumpărătorilor aflaţi în căutarea unui apartament realizat la standarde ridicate, cu finisaje de foarte bună calitate şi la un preţ rezonabil. Pe lângă apartamentele spaţioase, complexul oferă locuitorilor săi una dintre cele mai variate game de facilităţi pentru întreaga familie. Datorită caracteristicilor sale, înălţimii, panoramei şi execuţiei tehnice, complexul rezidenţial Asmita Gardens este inegalabil în România”, a declarat Andreea Comşa, managing director Premier Estate Management – una din cel emai mari agenţii de real estate din România.

Asmita Gardens oferă locuitorilor săi o gama complexă de beneficii şi facilităţi, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, precum: 800 de locuri de parcare, supermarket, spaţii verzi amenajate, sala de fitness World Class, SPA, piscină interioară, The Little Gym – cel mai nou program sportiv şi educaţional care se adresează copiilor şi bebeluşilor şi Tower Play – cel mai nou loc de joacă pentru copii din Bucureşti.

Prin amplasarea sa centrală, acesta se află la doar 10 minute de centrul Bucureştiului, la doi paşi de Piaţa Unirii şi Parcul Tineretului şi oferă acces rapid către 2 mall-uri (Sun Plaza şi Bucureşti Mall), 2 hypermarket-uri (Cora şi Kaufland) şi 2 staţii de metrou. De asemenea, în cadrul ansamblului se află Centrul de Observare a Deltei Văcăreşti – cel mai înalt observator de acest gen din Europa – unde cei interesaţi pot avea contact cu biodiversitatea urbană şi pot schimba idei cu specialişti în protecţia mediului. Observatorul a fost lansat din 2014 şi poate fi vizitat în regim liber, pe baza de programare în prealabil la adresa de email [email protected].

Te-ar mai putea interesa și
Industria alimentelor fast food trece printr-o „furtună economică”.  Cât de scumpă este o masă în oraș
Industria alimentelor fast food trece printr-o „furtună economică”. Cât de scumpă este o masă în oraș
Într-o perioadă în care costul vieții pare că se află pe o traiectorie ascendentă nesfârșită, industria alimentară se confruntă, în prezent, cu o furtună în adevăratul sens al......
SMOG: o nouă monedă meme pe Solana ce cunoaște popularitatea (P)
SMOG: o nouă monedă meme pe Solana ce cunoaște popularitatea (P)
SMOG este o monedă meme a acestei luni lansată pe bursa Jupiter, listată pe bursa descentralizată Solana. Recent, mai ...
Sphera Franchise Group deschide al patrulea restaurant KFC din Sibiu, în care a investiti aproximativ 1 milion de euro
Sphera Franchise Group deschide al patrulea restaurant KFC din Sibiu, în care a investiti aproximativ 1 milion de euro
Compania Sphera Franchise Group anunță că deschide cel de-al patrulea său restaurant KFC din municipiul Sibiu, care este ...
Atacuri intense în estul Ucrainei, unde sectorul Mariinka este noul punct fierbinte
Atacuri intense în estul Ucrainei, unde sectorul Mariinka este noul punct fierbinte
Armata rusă a efectuat circa 100 de atacuri în ultimele 24 de ore pe frontul din estul Ucrainei, dintre care aproape jumătate ...