1EUR = 4.7601 RON | Bucureşti 24 º

News

Asocierea Itinera-Retter Project Management va realiza tronsonul de autostradă Târgu-Mureş - Ungheni

Asocierea Itinera SPA - Retter Project Management SRL a fost declarată câştigătoarea contractului pentru realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureş - Ungheni, cu o ofertă de 209,987 milioane lei, fără TVA, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

16 noi, 2018 | Agerpres

"Astăzi, 16 noiembrie 2018, CNAIR SA a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii 'Realizarea Autostrăzii Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, Lotul 1: Târgu Mureş - Ungheni şi Drum de legătură - relicitare', în baza deciziilor de soluţionare a contestaţiilor emise de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi de Curtea de Apel Bucureşti. Prin urmare, CNAIR SA a desemnat câştigătorul contractului ca fiind Asocierea Itinera SPA - Retter Project Management SRL, cu o valoare a propunerii financiare de 209.987.350,13 lei fără TVA, echivalentul a 44,6 milioane euro fără TVA", se menţionează în comunicat.

Obiectul principal al contractului îl reprezintă execuţia lucrărilor pentru realizarea tronsonului de autostradă Lotul 1 - Târgu Mureş - Ungheni în lungime de 4,5 km şi a unui drum de legătură în lungime de 4,7 km.

Conform prevederilor contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 18 luni. Compania declarată câştigătoare a ofertat o perioadă de garanţie a lucrărilor de 9 ani.

Procesul de semnare a contractului va putea fi iniţiat doar după expirarea noii perioade de depunere a contestaţiilor, respectiv 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii.

În situaţia în care vor fi înregistrate contestaţii împotriva noului rezultat al procedurii, CNAIR SA va trebui să aştepte şi soluţionarea acestora în vederea iniţierii procesului de semnare a contractului.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO