Astăzi se lansează programul ‘Weekend în Bucureşti’. Care sunt tarifele

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) lansează din 6 decembrie 2013 programul special ,,Weekend în Bucureşti', la tarife cuprinse între 159 şi 259 de lei pentru două nopţi de cazare la hoteluri de 2, 3 şi 4 stele.
Economica.net - vin, 06 dec. 2013, 08:13
Astăzi se lansează programul 'Weekend în Bucureşti'. Care sunt tarifele

Pentru această ediţie, tarifele maximale sunt de 259 lei/persoană (2 nopţi cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă) pentru hotelurile de 4 stele, 199 lei/persoană (2 nopţi cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă) pentru hotelurile de 3 stele, 159 lei/persoană (2 nopţi cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă) la hotel de 2 stele.

Tarifele practicate în cadrul programului special ‘Weekend în Bucureşti’ sunt cu aproximativ 65% mai mici decât tarifele pe care le regăsim la recepţiile hotelurilor.

Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, sejurul trebuie să se desfăşoare în weekend-urile 6-8 decembrie 2013, 13-15 decembrie 2013 şi 20-22 decembrie 2013. Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti direct de hotelurile participante la acest program, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie.

În prezent sunt puse la dispoziţia turiştilor aproape 200 de locuri pe serie, dar se aşteaptă ca şi alte hoteluri să se înscrie în program.

,,În această perioadă, Bucureştiul găzduieşte o serie de evenimente, târguri, manifestări stradale, expoziţii şi concerte la care mulţi dintre români îşi doresc să participe. Prin iniţiativa lansării programului ‘Weekend la Bucureşti’, Capitala ar putea deveni o destinaţie ‘city-break’, vizitată şi de turiştii români la sfârşit de săptămână. Din cauza timpului limitat, toţi cei care sunt în căutarea celor mai inspirate cadouri de Crăciun pot alege să petreacă un weekend în Bucureşti, la tarife preferenţiale, mai ales că programul în perioada sărbătorilor de iarnă este unul foarte variat pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele’, spun reprezentanţii FPTR şi ANAT.

Te-ar mai putea interesa și
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr de 7.676 de cazuri noi (cel mai de la debutul valului patru) de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate peste 67.000 de teste, a......
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei regenerabile
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei ...
Compania italiană de utilităţi Enel şi-a propus triplarea capacităţilor de producere a energiei din surse regenerabile ...
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul Ungariei
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a îmbunătăţit vineri ratingul de ţară al Ungariei, de la "Baa3" până la ...
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Kaufland, operatorul celui mai mare lanț de hypermarketuri la nivel național și numărul doi pe piața comerțului alimentar ...