ASUS anunţă la IFA 2018 noua serie ZenBook, cu cele mai compacte laptopuri din lume – FOTO

ASUS anunță cele mai noi laptopuri ultraportabile premium, ZenBook și ZenBook Flip, în cadrul evenimentului pentru presă de la IFA 2018. Printre noile produse anunțate la eveniment se numără: ZenBook 13 (UX333), ZenBook 14 (UX433) și ZenBook 15 (UX533) - cele mai compacte laptopuri de 13.3 inci, 14 inci și 15.6 inci din lume - alături de modelele convertibile ZenBook Flip 13 (UX362) și ZenBook Flip 15 (UX562).
Economica.net - joi, 30 aug. 2018, 15:51
ASUS anunţă la IFA 2018 noua serie ZenBook, cu cele mai compacte laptopuri din lume - FOTO

Pe lângă acestea, au mai fost anunțate modelele ZenBook S (UX391FA), ce vin acum cu o autonomie de până la 20 de ore și noul PC all-in-one Zen AiO 27 (Z272), care prezintă un sistem aflat în baza sa.

„Suntem încântați că am colaborat îndeaproape cu ASUS pentru incredibila gamă de PC-uri echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core din generația a opta” a spus Chris Walker, Vicepreședinte al Client Computing din cadrul Intel. „Optimizate pentru conectivitatea integrată Wi-Fi Gigabit și oferind performanțe incredibile, cu experiențe vocale îmbunătățite, toate în timp ce furnizează un nivel uimitor al autonomiei, noile procesoare mobile Intel Core, din generația a opta, se potrivesc perfect cu noua linie de ultraportabile premium ZenBook.”

ZenBook 13, 14 și 15 introduc ecranul ASUS NanoEdge, cu ramă foarte subțire pe toate cele patru laturi. Designul ultracompact, care încorporează mecanismul ErgoLift, ce permite înclinarea tastaturii pentru utilizarea mai confortabilă, oferă fiecărui laptop cea mai redusă amprentă din clasa sa. ZenBook 13 și 14 introduc o nouă tastatură numerică, exclusivă, NumberPad, ce constă într-un keypad tactil, iluminat LED, integrat în touchpad. Noile modele dispun de o gamă completă de componente de înaltă performanță, inclusiv cel mai recent procesor quad core Intel Core i7, cu integrare Wi-Fi Gigabit, optimizat pentru standardul Intel Wireless-AC 9560 și grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1050 Max- Q.

ZenBook Flip 13 și 15 sunt laptopuri convertibile de 13.3 și 15,6 inci, cu 10% mai mici decât modelele precedente, fiind cele mai compacte din lume, potrivit Asus. Concepute pentru a fi flexibile, puternice și portabile, ZenBook Flip 13 și 15 dispun de ecrane NanoEdge fără ramă pe cele patru laturi, cu raport ecran/corp de 90%, care au permis realizarea unei carcase mai compacte cu o balama unică ErgoLift 360°, ce ridică și înclină tastatura pentru o poziție confortabilă de lucru. Ambele modele oferă autentificare prin recunoaștere facială cu Windows Hello, iar ZenBook Flip 13 dispune de noul NumberPad3, un touchpad cu două funcții.

ZenBook Flip 15 și 13 au la bază cele mai noi procesoare Intel Core i7, ce integrează Wi-Fi Gigabit, optimizat pentru Intel Wireless-AC 9560, iar ZenBook Flip 15 adaugă grafica NVIDIA GTX 1050 Max-Q de înaltă performanță și panoul validat PANTONE pentru acuratețea cu care reproduce culorile. Ambele modele au camere concepute în mod special pentru a fi utilizate cu aplicațiile de realitate virtuală, ce le permit utilizatorilor să interacționeze cu obiectele virtuale 3D într-o lume fizică.

ZenBook S (UX391FA) este un laptop ultraportabil premium, de 13,3 inci, cu Windows 10, echipat acum cu componente mai eficiente energetic, care împing autonomia până la 20 de ore, alături de cele mai noi procesoare Intel Core din generația a opta pentru performanțe îmbunătățite. 

Conceput pentru creatorii și profesioniștii din domeniul graficii, Zen AiO 27 are un design nou, găzduind toate componentele sistemului în baza sa și nu în spatele ecranului: această abordare îmbunătățește răcirea, facilitând upgrade-ul și permițând subțierea carcasei ecranului. Specificațiile includ un procesor Intel Core i7 din generația a opta și grafica NVIDIA GeForce GTX 1050. Zen AiO 27 dispune, de asemenea, de încărcare wireless Qi integrată în bază pentru reîncărcarea dispozitivelor mobile.

Zen AiO 27 are un ecran 4K UHD NanoEdge cu diagonala de 27 de inci, validat PANTONE, cu acoperire de 100% a spectrului de culoare sRGB și o acuratețe de reproducerea a culorilor Delta-E mai mică de 3.0, pentru efecte vizuale desprinse parcă din realitate.

Produsele ASUS, prezentate mai sus, vor fi disponibile pe piața locală începând cu trimestrul al patrulea din acest an.

Te-ar mai putea interesa și
Kristalina Georgieva (FMI): 48 de state sunt expuse la criza alimentară globală
Kristalina Georgieva (FMI): 48 de state sunt expuse la criza alimentară globală
Directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Kristalina Georgieva, a afirmat joi că 48 de ţări sunt expuse la criza alimentară globală, iar jumătate din ele sunt vulnerabile,......
Liderii statelor UE ar urma să ceară Bruxelles-ului plafonarea prețului la importurile de gaze – proiect
Liderii statelor UE ar urma să ceară Bruxelles-ului plafonarea prețului la importurile de gaze – proiect
Liderii statelor membre ale Uniunii Europene ar urma să ceară Bruxelles-ului să propună plafonarea preţurilor la gazele ...
Nicolae Ciucă: Chestiunile procedurale legate de aderarea Ucrainei la NATO trebuie făcute în logica în care s-au făcut pentru celelalte state
Nicolae Ciucă: Chestiunile procedurale legate de aderarea Ucrainei la NATO trebuie făcute în logica în care s-au făcut ...
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, luni, că toate chestiunile procedurale legate de aderarea Ucrainei la NATO sunt "consumatoare ...
Parlamentul maghiar a votat în favoare unor legi anticoruție, pentru ca Ungaria să reușească să ajungă la un acord cu Bruxelles-ul pentru primirea banilor europeni
Parlamentul maghiar a votat în favoare unor legi anticoruție, pentru ca Ungaria să reușească să ajungă la un acord ...
Parlamentul ungar a adoptat luni primele măsuri anticorupţie menite să reducă îngrijorările Comisiei Europene, care ...