Asus lansează în România noile laptopuri ZenBook 13, 14 și 15 – FOTO

Asus lansează în România noile laptopuri ZenBook 13 (UX333), ZenBook 14 (UX433) și ZenBook 15 (UX533). Seria este complet reconcepută și introduce noul ecran NanoEdge, ce beneficiază de rame înguste pe toate cele patru laturi, pentru un raport ecran/corp de până la 95%.
Economica.net - mar, 11 dec. 2018, 14:41
Asus lansează în România noile laptopuri ZenBook 13, 14 și 15 - FOTO

ASUS ZenBook 14 (UX433) și ZenBook 15 (UX533) sunt disponibile în România la prețuri cuprinse între aproximativ 4.200 lei și 6.700 lei (taxe inclusiv). ZenBook 13 (UX333) urmează să intre pe piață în prima lună din 2019.

Ecranul NanoEdge a permis adoptarea unui design compact, cu cea mai mică amprentă din clasa sa. Modelele cu diagonale de 13 și 14 inci pot include opțional exclusivul NumberPad, care îmbunătățește productivitatea și furnizează o tastatură numerică, iluminată LED, integrată în touchpad.

Toate modelele integrează o cameră 3D IR specială, ce permite autentificarea cu ajutorul Windows Hello, chiar și în mediile slab iluminate. Noile modele dispun de cea mai recentă generație de procesoare Intel Core i7 din a opta generație, grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q, 16GB memorie RAM, SSD-uri PCIe ultrarapide și Wi-Fi din clasa gigabit. 

Pentru și mai multă productivitate, ZenBook 13 și 14 pot fi echipate cu exclusivul ASUS NumberPad. Acesta rezolvă problema absenței tastaturii numerice de pe laptopurile compacte. Prin simpla atingere a icoanei NumberPad, din colțul din dreapta sus al touchpad-ului, este dezvăluită a tastatură numerică, iluminată LED, ce permite introducerea rapidă de date numerice sau efectuarea de calcule.

ZenBook 15 dispune de o tastatură numerică tradițională. Toate modelele beneficiază de o cameră infraroșu 3D avansată, cu capacitatea de a vedea în întuneric pentru a asigura autentificarea facială cu Windows Hello chiar și în mediile slab iluminate.

Noua serie ZenBook dispune de revoluționarul port USB Type-C (USB-C) pentru conexiuni reversibile și un port USB 3.1 Gen 2 (până la 10Gbps) pentru transferul rapid de date, alături de o serie de porturi USB ce includ USB Type-A și USB 2.0. Toate modelele integrează, de asemenea, un port HDMI și un cititor de carduri microSD sau SD, astfel că e ușor să conectați toate perifericele curente și pe cele viitoare.

Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe și până la 16GB de memorie RAM, făcând din ZenBook un instrument ideal pentru crearea documentelor complexe, minarea de date, retușarea fotografiilor, editarea video sau pur și simplu pentru un joc ocazional.

 Toate modelele ZenBook dispun de Wi-Fi din clasa gigabit și tehnologie ASUS Wi-Fi Master, pentru download ultrarapid și streaming fluid cu o rază mai mare și o rețea mai stabilă ca niciodată. Alături de acesta, cel mai recent Bluetooth 5.0 le permite utilizatorilor să acceseze cu consum energetic redus toate beneficiile perifericelor și ale accesoriilor.

Noua serie ZenBook oferă libertatea de a lucra întreaga zi fără a reîncărca – pentru o autonomie impresionantă de până la 14 ore pentru ZenBook 13 și 14 și de până la 16 ore pentru ZenBook 15.

Portofoliul Asus include liniile Zenbo, ZenFone și ZenBook, precum și o varietate de componente și dispozitive IT, alături de soluții AR, VR și IoT. ASUS are peste 16000 de angajați în întreaga lume, printre care și peste 5000 de talente R&D. În 2017 compania a obţinut 4.511 distincţii și venituri de aproximativ 13 miliarde de dolari.

Te-ar mai putea interesa și
Șefii diplomațiilor armeană și azeră se vor întâlni duminică la Geneva pentru a purta negocieri de pace
Șefii diplomațiilor armeană și azeră se vor întâlni duminică la Geneva pentru a purta negocieri de pace
Miniştrii de externe ai Armeniei şi Azerbaidjanului, Ararat Mirzoian şi respectiv Ceihun Bairamov, se vor întâlni duminică, 2 octombrie, la Geneva, în Elveţia, a declarat pentru EFE......
Gazprom a tăiat livrările de gaze către compania italiană Eni, din cauza unor probleme de transport pe care le-ar avea în Austria
Gazprom a tăiat livrările de gaze către compania italiană Eni, din cauza unor probleme de transport pe care le-ar avea ...
Gazprom a suspendat total livrările de gaz pentru ziua de sâmbătă către Eni, invocând "imposibilitatea de a transporta ...
Virgil Popescu: Nu permitem ca energia să fie folosită ca armă de șantaj
Virgil Popescu: Nu permitem ca energia să fie folosită ca armă de șantaj
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că prin finalizarea interconectorului Grecia - Bulgaria se asigură diversificarea ...
Noile măsuri anti-COVID-19 au intrat de astăzi în vigoare în Germania
Noile măsuri anti-COVID-19 au intrat de astăzi în vigoare în Germania
Noul set de măsuri anti-COVID-19 valabil pentru toamna şi iarna acestui an în Germania a intrat în vigoare sâmbătă, ...