Asus lansează în România noile laptopuri ZenBook 13, 14 și 15 – FOTO

Asus lansează în România noile laptopuri ZenBook 13 (UX333), ZenBook 14 (UX433) și ZenBook 15 (UX533). Seria este complet reconcepută și introduce noul ecran NanoEdge, ce beneficiază de rame înguste pe toate cele patru laturi, pentru un raport ecran/corp de până la 95%.
Economica.net - mar, 11 dec. 2018, 14:41
Asus lansează în România noile laptopuri ZenBook 13, 14 și 15 - FOTO

ASUS ZenBook 14 (UX433) și ZenBook 15 (UX533) sunt disponibile în România la prețuri cuprinse între aproximativ 4.200 lei și 6.700 lei (taxe inclusiv). ZenBook 13 (UX333) urmează să intre pe piață în prima lună din 2019.

Ecranul NanoEdge a permis adoptarea unui design compact, cu cea mai mică amprentă din clasa sa. Modelele cu diagonale de 13 și 14 inci pot include opțional exclusivul NumberPad, care îmbunătățește productivitatea și furnizează o tastatură numerică, iluminată LED, integrată în touchpad.

Toate modelele integrează o cameră 3D IR specială, ce permite autentificarea cu ajutorul Windows Hello, chiar și în mediile slab iluminate. Noile modele dispun de cea mai recentă generație de procesoare Intel Core i7 din a opta generație, grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q, 16GB memorie RAM, SSD-uri PCIe ultrarapide și Wi-Fi din clasa gigabit. 

Pentru și mai multă productivitate, ZenBook 13 și 14 pot fi echipate cu exclusivul ASUS NumberPad. Acesta rezolvă problema absenței tastaturii numerice de pe laptopurile compacte. Prin simpla atingere a icoanei NumberPad, din colțul din dreapta sus al touchpad-ului, este dezvăluită a tastatură numerică, iluminată LED, ce permite introducerea rapidă de date numerice sau efectuarea de calcule.

ZenBook 15 dispune de o tastatură numerică tradițională. Toate modelele beneficiază de o cameră infraroșu 3D avansată, cu capacitatea de a vedea în întuneric pentru a asigura autentificarea facială cu Windows Hello chiar și în mediile slab iluminate.

Noua serie ZenBook dispune de revoluționarul port USB Type-C (USB-C) pentru conexiuni reversibile și un port USB 3.1 Gen 2 (până la 10Gbps) pentru transferul rapid de date, alături de o serie de porturi USB ce includ USB Type-A și USB 2.0. Toate modelele integrează, de asemenea, un port HDMI și un cititor de carduri microSD sau SD, astfel că e ușor să conectați toate perifericele curente și pe cele viitoare.

Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe și până la 16GB de memorie RAM, făcând din ZenBook un instrument ideal pentru crearea documentelor complexe, minarea de date, retușarea fotografiilor, editarea video sau pur și simplu pentru un joc ocazional.

 Toate modelele ZenBook dispun de Wi-Fi din clasa gigabit și tehnologie ASUS Wi-Fi Master, pentru download ultrarapid și streaming fluid cu o rază mai mare și o rețea mai stabilă ca niciodată. Alături de acesta, cel mai recent Bluetooth 5.0 le permite utilizatorilor să acceseze cu consum energetic redus toate beneficiile perifericelor și ale accesoriilor.

Noua serie ZenBook oferă libertatea de a lucra întreaga zi fără a reîncărca – pentru o autonomie impresionantă de până la 14 ore pentru ZenBook 13 și 14 și de până la 16 ore pentru ZenBook 15.

Portofoliul Asus include liniile Zenbo, ZenFone și ZenBook, precum și o varietate de componente și dispozitive IT, alături de soluții AR, VR și IoT. ASUS are peste 16000 de angajați în întreaga lume, printre care și peste 5000 de talente R&D. În 2017 compania a obţinut 4.511 distincţii și venituri de aproximativ 13 miliarde de dolari.

Te-ar mai putea interesa și
Energia electrică în Spania a ajuns să fie aproape gratuită, în condițiile unei producții foarte mari a regenerabilelor
Energia electrică în Spania a ajuns să fie aproape gratuită, în condițiile unei producții foarte mari a regenerabilelor
Preţurile la electricitate în Spania au scăzut joi până aproape de zero, în condiţiile în care parcurile fotovoltaice şi eoliene din această ţară produc mai multă electricitate ca......
Pierdere uriașă la Petromidia, cea mai mare rafinărie din România, 270 mil. USD, în 2023. Compania și-a depreciat activele cu aproape un sfert de miliard de dolari, resursele financiare se limitează drastic
Pierdere uriașă la Petromidia, cea mai mare rafinărie din România, 270 mil. USD, în 2023. Compania și-a depreciat activele ...
Situația Petromidia, care asigură 40% din capacitatea de rafinare a României, s-a înrăutățit dramatic, inclusiv din ...
Guvernul rus confirmă că va interzice exporturile de benzină începând de mâine
Guvernul rus confirmă că va interzice exporturile de benzină începând de mâine
Guvernul de la Moscova a confirmat, joi, că va interzice, timp de şase luni, exporturile de benzină, începând de la ...
Veridion organizează un concurs de algoritmi, cu premii totale de 15.000 euro
Veridion organizează un concurs de algoritmi, cu premii totale de 15.000 euro
Veridion, companie românească de Big Data, în colaborare cu Banca Transilvania, anunță organizarea celei de-a doua ediții ...