1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

After Business

Atenţie dacă foloseşti Open Graph. Ce trebuie să ştii înainte de a căuta ceva pe Facebook

Daca sunteţi foarte entuziasmaţi în a folosi motorul de căutare al Facebook, atunci trebuie să fiţi foarte atenţi la ce anume căutaţi.

20 ian, 2013 | Economica.net

Potrivit celor de la Huffington Post, inainte de a vă încânta prea tare de cea mai recentă lansare a Facebook şi să începeţi să căutaţi tot ce vă trece prin minte, ar fi bine să vă reamintiţi un lucru foarte important. Mai concret, este vorba de o secţiune des trecută cu vederea - Activity Log - care poate permite oricărei persoane ce-ţi poate accesa contul să vadă fiecare căutare realizată pe reţeaua de socializare.

Chiar dacă aceste date nu pot fi accesate de către publicul larg, însă vreţi ca ceea ce aţi cautat pe Facebook să fie cunoscut doar de către dumneavoastră, atunci nu uitaţi să ştergeţi constant căutările, dar şi să daţi Log out.

History-ul Facebook poate fi şters accesând profilul personal, apoi apăsaţi pe butonul Activity Log din partea dreaptă a paginii. În partea stângă a ecranului aveţi o coloană cu diverse secţiuni. Apăsaţi pe Search sau pe "more" pentru a vă ilustra şi această opţiune. Puteţi să ştergeţi căutările individual sau apăsând pe "Clear Searches" din partea dreaptă sus a paginii, mai relateaza Huffington Post.

 

Cum arată cel mai tare touchscreen din lume - Tastatura iese din ecran. VIDEO

Orange oferă reduceri de până la 90% pentru telefoane. Nokia Lumia 900 la 1 euro

Cum te poţi înscrie să testezi noua funcţie de căutare pe Facebook

Cum arată primul telefon al Samsung cu ecran flexibil FOTO si VIDEO

A apărut prima imagine cu prototipul Samsung Galaxy S4. FOTO

Cum arată cel mai spectaculos telefon chinezesc - ecran FullHD şi carcasă din titan

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO