Atos lansează RoBOOST, program național de sprijinire a startup-urilor și IMM-urilor

Atos anunță lansarea „RoBOOST”, noul program național de sprijinire a startup-urilor și IMM-urilor care au portofoliu dedicat pe zona de securitate cibernetică și tehnologii avansate. Programul RoBOOST are ca scop accelerarea unor soluții inovatoare, care să răspundă cerințelor de business, într-un context actual dinamic și complex.
Lidia Neagu - lun, 03 oct. 2022, 10:53
Atos lansează RoBOOST, program național de sprijinire a startup-urilor și IMM-urilor

Pe parcursul programului, conform unui calendar ce urmează a fi publicat pe pagina dedicată, va fi selectat un număr limitat de start-up-uri și/sau IMM-uri, care prezintă un use-case bine definit și care au potențial de dezvoltare și inovare. 

Criteriile de selecție pentru start-up-urile și IMM-urile ce vor face parte din RoBOOST sunt aliniate cu domeniile de interes ale Atos, cum ar fi securitatea cibernetică, tehnologii avansate, inteligență artificială și procesare Big Data. 

Beneficiarii acceleratorului RoBOOST vor fi sprijiniți de Atos prin expunere și vizibilitate națională, suport tehnic din partea experților Atos și susținere activă în dezvoltarea elementelor de portofoliu selectate. 

Atos va disemina în rândul companiilor selectate pentru RoBOOST, informații utile atât despre oportunități de afaceri cât și date despre evoluția pieței în domeniile vizate pentru a dezvolta strategii comune de abordare activă. În cadrul programului, Atos nu va coordona, finanța sau sponsoriza membrii RoBOOST, ci îi va sprijini activ astfel încât aceștia să se dezvolte prin propriile puteri și să rămână complet responsabili pentru dezvoltarea propriei afaceri. 

La sfârșitul perioadei programului de accelerare, beneficiarii RoBOOST ar putea fi invitați să fie candidați pentru a se alătura programului Atos Global Accelerator pentru startup-uri și IMM-uri, Scaler, – un accelerator de start-up la nivel mondial care dezlănțuie valoarea de business a inovației antreprenoriale. prin colaborarea dintre tehnologii Atos și 20 de start-up-uri din toate industriile.

Atos RoBOOST este lansat în cadrul unui proiect amplu, Brașov CyberHub, ce își propune să creeze un ecosistem activ în domeniul securității cibernetice prin diverse activități și evenimente. 

Cyberhub-ul din Brașov reunește sub umbrela unui parteneriat strategic, pe lângă Atos, Agenția Metropolitană Brașov, Universitatea Transilvania din Brașov și Centrul Național Cyberint. 

Cei interesați, pot aplica pe pagina dedicata, la secțiunea Enroll Here. 

Atos este lider global în transformarea digitală, cu 112.000 de angajați și venituri anuale de cca. 11 miliarde de euro. Numărul 1 european în securitate cibernetică, cloud și calcul de înaltă performanță, Grupul Atos oferă soluții personalizate end-to-end pentru toate industriile din 71 de țări. Un pionier în servicii și produse de decarbonizare, Atos se angajează să facă un digital sigur și decarbonizat pentru clienții săi. Atos este o SE (Societas Europaea) și este listată la Euronext Paris.

Te-ar mai putea interesa și
Cea mai mare rafinărie din Italia nu va fi naţionalizată – ministrul Industriei
Cea mai mare rafinărie din Italia nu va fi naţionalizată – ministrul Industriei
Cea mai mare rafinărie din Italia, amplasată în Sicilia şi deţinută de grupul petrolier rus Lukoil, nu urmează să fie naţionalizată, a declarat sămbătă ministrul Industriei, Adolfo Urso,......
Spectaculos penthouse cu grădină, aproape de centrul Bucureștiului, scos la vânzare
Spectaculos penthouse cu grădină, aproape de centrul Bucureștiului, scos la vânzare
Un spectaculos penthouse cu grădină în mijlocul Bucureștiului este scos la vânzare de către Sotheby's International ...
Peste 1,14 milioane de pensionari au primit indemnizaţie socială în noiembrie 2022
Peste 1,14 milioane de pensionari au primit indemnizaţie socială în noiembrie 2022
Numărul total al beneficiarilor de indemnizaţie socială pentru pensionari a fost de 1.145.123 în noiembrie 2022, cu 754 ...
Marea Britanie ar putea apela la armată să ajute la funcţionarea serviciilor publice
Marea Britanie ar putea apela la armată să ajute la funcţionarea serviciilor publice
Guvernul britanic analizează posibilitatea ca armata să ajute la funcţionarea serviciilor publice în cazul în care lucrătorii ...