Auchan, Kaufland, Lidl fac angajări. Te califici cu minimum 10 clase

ECONOMICA.NET vă prezintă lista locurilor de muncă vacante la Auchan, Kaufland, Lidl, în această perioadă. Iată ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - lun, 09 mart. 2015, 22:03
Auchan, Kaufland, Lidl fac angajări. Te califici cu minimum 10 clase

Oferta de muncă la Lidl

Lidl angajează vânzători la Urziceni, Balş, Buzău. 
Pentru acest post recrutorii caută oameni amabili, punctuali, rezistenţi la stres.
4 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Lidl în Urziceni. Detalii, aici.

Până pe 5 aprilie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Lidl în Balş. Amănunte, aici.

2 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul ofertat de Lidl la Buzău. Informaţii suplimentare, aici.

Lidl angajează un consilier juridic la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent al Facultăţii de Drept, cunoaşte limba germană, are experienţă în domeniul juridic cu specializare în consultanţă juridică, cunoaşte normele legale aplicabile în retail. 
5 aprilie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Detalii, aici.

Oferta de muncă la Auchan

Auchan angajează omul potrivit pentru postul de specialist dezvoltare la Bucureşti.
Te califici pentru acest post ai studii superioare, ai doi-trei ani experienţă în evaluarea performanţei bazată pe competenţe şi gestionarea centrelor de evaluare; experienţă în comerţul cu amănuntul, eşti comunicativ, ai iniţiativă şi spirit de echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc limba spaniolă.
19 martie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici.

Auchan angajează profesionişti produse proaspete (măcelar, brutar, patiser, cofetar, bucătar) în oraşele: Braşov, Bucureşti, Piteşti, Tîrgu-Mureş.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau ai diplomă de calificare corespunzătoare meseriei pentru care aplici. Recrutorii caută oameni cu experienţă în postul vizat la angajare.
Până pe 26 martie se primesc CV-uri pentru aceste posturi. Amănunte, aici.

Auchan angajează un specialist exploatare transport în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în Transporturi sau Comerţ Exterior, a mai lucrat în domeniul logistic (administrare parc auto pentru transportul intern şi internaţional), are spirit de organizare, capacitate de analiză, abilităţi de comunicare, rigurozitate, dinamism, flexibilitate, eficienţă, capacitatea de a rezolva probleme, performanţă în muncă şi orientare către rezultate.
2 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Oferta de muncă la Kaufland

Kaufland angajează un funcţionar producţie publicitară la Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare, ai cunoştinţe avansate de Office, de limba engleză sau de germană. Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de organizare, poate respecta termenele-limită impuse, e atent la detalii, proactiv. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care ştiu să opereze în SAP şi cei care au cunoştinţe în domeniul economic.
14 martie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici.

Kaufland angajează coordonatori distribuţie presă la Brăila, Buzău, Caransebeş, Constanţa, Deva, Focşani, Galaţi, Hunedoara, Ploieşti, Timişoara.
Candidatul ideal pentru acest post este dispus să facă muncă de teren, să muncească 10 ore pe săptămână, mai ales la sfârşit de săptămână, şi are domiciliul într-unul dintre oraşele: Buzău, Ploieşti, Constanţa, Hunedoara, Deva, Timişoara, Caransebeş, Brăila, Galaţi, Focşani.
Amănunte, aici.

Kaufland angajează manageri de magazine în Mediaş, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighişoara, Tîrgu-Mureş.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare, ai minimum doi ani experienţă de conducere şi de muncă în mediu procedural; cunoşti mediul de business/retail; ai cunoştinţe de limba engleză şi/sau germană; ai foarte bune abilităţi de comunicare, de coordonare şi motivare a unei echipe. Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare, e dinamic, proactiv, orientat spre rezolvarea problemelor, dispus să facă performanţă peste medie, dispus la relocare, flexibil şi adaptabil.
Mai multe detalii, aici.

Până pe 21 martie se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Te-ar mai putea interesa și
Plan Renault de a suspenda temporar activitatea la uzinele sale spaniole câte trei zile pe săptămână
Plan Renault de a suspenda temporar activitatea la uzinele sale spaniole câte trei zile pe săptămână
Grupul Renault a demarat negocieri cu sindicatele iberice pentru a prelungi până la finalul lunii septembrie, suspendarea temporară a producţiei la trei dintre cele patru uzine ale sale din......
INTERVIU Şeful STB: Dacă ne dorim o eficientizare a instituţiei trebuie să luăm măsuri radicale. Reorganizăm, nu disponibilizăm
INTERVIU Şeful STB: Dacă ne dorim o eficientizare a instituţiei trebuie să luăm măsuri radicale. Reorganizăm, nu disponibilizăm
Reorganizarea Societăţii de Transport Bucureşti (STB) este una dintre măsurile prioritare din acest an, iar propunerea ...
Cifra de afaceri din industrie a scăzut cu 0,5% în primele două luni din 2021. Comenzile noi din industria prelucrătoare au crescut cu 2,8%
Cifra de afaceri din industrie a scăzut cu 0,5% în primele două luni din 2021. Comenzile noi din industria prelucrătoare ...
Cifra de afaceri din industrie pe total (piaţa internă şi piaţa externă) în termeni nominali a scăzut cu 0,5%, în ...
Artesana, cel mai mare producător de lactate artizanale, investește 5 milioane de euro pentru a-și tripla producția
Artesana, cel mai mare producător de lactate artizanale, investește 5 milioane de euro pentru a-și tripla producția
Artesana, cel mai mare producător de lactate artizanale și unicul producător de lactate integrale și neomogenizate din ...