Auchan a finalizat o nouă etapă în planul extins de protecție în magazine, pentru clienți și angajați

Grupul Auchan anunță că a pus în aplicare progresiv, în ultimele 3 săptămâni, o serie de măsuri suplimentare de prevenție și protecție în toate magazinele sale, punând pe primul loc siguranță clienților și angajaților, informează compania printr-un comunicat transmis către Economica.net.
Economica.net - vin, 20 mart. 2020, 18:30
Auchan a finalizat o nouă etapă în planul extins de protecție în magazine, pentru clienți și angajați

Totodată, Auchan anunță faptul că magazinele sunt și rămân deschise în program normal în continuare și îndeamnă clienții la cumpărături responsabile și la protejarea celor din jur în timpul vizitelor în magazinele rețelei.

Că urmare a evoluției situației din ultimele zile, în magazinele Auchan au fost suplimentate măsurile de prevenție și protecție menite să întărească siguranța clienților și a angajaților companiei. Astfel, până la momentul actual, au fost adoptate următoarele măsuri: au fost instalate, în toate magazinele, geamuri de protecție din plexiglas la casele de marcat, sunt igienizate cărucioarele, coșurile de cumpărături, casele, benzile de produse, POS-urile, vitrinele și frigiderele.
Sunt igienizate și dezinfectate cu regularitate intrările, scările rulante etc.

Compania a plasat dispozitive automate de dozare cu gel dezinfectant la intrări, precum și în diverse puncte din interiorul magazinelor, a verificat sistemele de ventilație pentru toate spațiile, a eliminat testerele de produse și a anulat degustările și evenimentele din magazine. Potrivit comunicatului transmis, Auchan monitorizează zilnic  starea de sănătate a angajaților, prin măsurarea temperaturii prin termo-scanare, în momentul venirii la serviciu și-și coordonează permanent acțiunile cu cele ale autoritățile pentru implementarea măsurilor de siguranță sanitară.

Totodată, compania îndeamnă clienții la calm și la un comportament responsabil și solidar.

„Echipa Auchan, alături de furnizori și parteneri, depune toate eforturile necesare pentru a asigura în continuare bunul mers al aprovizionării magazinelor cu stocuri suficiente pentru toți consumatorii. Facem un apel la responsabilitatea și solidaritatea românilor și recomandăm cu tărie respectarea indicațiilor de prevenție din magazine”, a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

Astfel, clienții sunt îndemnați să cumpere echilibrat, ținând cont și de nevoile celorlalți consumatori, să respecte distanța recomandată pentru menținerea siguranței individuale conform benzilor amplasate pe podea, dar și măsurile de protecție puse la dispoziție precum folosirea gelului dezinfectant și a mănușilor din plastic. Mai multe recomandări în acest sens sunt transmise în această perioadă clienților atât în magazine – prin anunțuri radio și prin signalistică în diverse puncte din magazin, cât și pe site-ul auchan.ro, pe pagina de Facebook Auchan, prin SMS, call center la numărul de telefon 021 9141 și pe alte canalele oficiale Auchan.

Despre Auchan România
Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse și, în același timp, operează website-urile dedicate activităţilor de gastronomie tip restaurant –  lamasa.auchan.ro și de florărie – florărie.auchan.ro.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul va adopta o hotărâre privind acordarea ajutoarelor de urgenţă în cazul inundaţiilor
Guvernul va adopta o hotărâre privind acordarea ajutoarelor de urgenţă în cazul inundaţiilor
Premierul Florin Cîţu a anunţat astăzi că săptămâna viitoare Guvernul va adopta o hotărâre referitoare la acordarea ajutoarelor de urgenţă în cazul inundaţiilor....
Preşedintele Consiliului Fiscal: Cripto nu sunt monede, ci active financiare speculative
Preşedintele Consiliului Fiscal: Cripto nu sunt monede, ci active financiare speculative
Preşedintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu, consideră că așa-numitele „Cripto” nu sunt monede, ci active financiare ...
Premierul Florin Cîţu trimite prefecții pe teren
Premierul Florin Cîţu trimite prefecții pe teren
Premierul Florin Cîţu le-a cerut astăzi prefecţilor să meargă pe teren în zonele afectate de inundaţii. Totodată ...
Piața mondială a luxului va ajunge în acest an la peste 250 mld. euro
Piața mondială a luxului va ajunge în acest an la peste 250 mld. euro
Compania de consultanță Bain & Company a dat publicității un studiu din care rezultă că piața mondială a luxului ...