Auchan introduce serviciul gratuit Click&Collect în magazinele MyAuchan din staţiile Petrom

Comenzile plasate din magazinul online auchan.ro sau din aplicaţia Auchan vor putea fi ridicate, începând din această lună, prin serviciul gratuit Click&Collect, şi din reţeaua de magazine MyAuchan din staţiile Petrom, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES.
AGERPRES - lun, 05 iul. 2021, 15:36
Auchan introduce serviciul gratuit Click&Collect în magazinele MyAuchan din staţiile Petrom

„Lansat sub forma unui proiect pilot, serviciul este disponibil pentru început în Buzău, urmând să fie extins treptat la nivelul reţelei”, se menţionează în comunicat.

Potrivit companiei, clienţii vor putea selecta din cele peste 20.000 de articole listate online, inclusiv produse proaspete, la finalul comenzii având posibilitatea de a alege ridicarea personală a cumpărăturilor dintr-un magazin MyAuchan din staţiile Petrom. Ridicarea comenzilor se va putea realiza începând din ziua următoare, în intervalul orar dorit de client.

„Lansarea acestui serviciu reprezintă soluţia noastră pentru consumatorii aflaţi în mişcare şi care îşi doresc flexibilitate în ceea ce priveşte cumpărăturile de zi cu zi. Astfel, această opţiune le oferă avantajul de a beneficia de o gamă largă de produse, la preţuri de hipermarket, pe care le pot ridica gratuit în drumul lor, în intervalul orar potrivit programului lor”, a declarat Tiberiu Dăneţiu, director de marketing, Auchan Retail România.

Pentru a beneficia de această opţiune, clienţii din Buzău pot selecta online magazinul MyAuchan Petrom Buzău, cumpărăturile urmând a fi ridicate din MyAuchan Petrom Transilvaniei. Comenzile pot fi achitate doar online şi nu necesită o valoare minimă.

Potrivit companiei, planurile de extindere ale acestui proiect pilot vizează integrarea magazinelor MyAuchan din staţiile Petrom, reţeaua numărând în prezent 60 de unităţi în 25 de localităţi. Parteneriatul dintre OMV Petrom şi Auchan Retail România, un concept nou pe plan local, demarat în 2017, presupune amenajarea a 400 de magazine MyAuchan în Staţiile Petrom din 250 de localităţi. Astfel, cele două companii continuă remodelarea spaţiilor comerciale, adăugând progresiv şi diverse servicii de comerţ digital, în completarea celor oferite de Petrom.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o reţea de 69 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 60 în Staţiile Petrom, şi 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din oraşele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă peste 25.000 de produse, clienţii având posibilitatea de a intra în posesia comenzilor plasate online fie prin ridicare din magazin – Click&Collect, din parcarea magazinului – Auchan Drive sau prin livrare la domiciliu standard sau expres.

Te-ar mai putea interesa și
Bitcoin Halving 2024: Tot ce trebuie să știi
Bitcoin Halving 2024: Tot ce trebuie să știi
Explorăm impactul reducerii recompenselor pentru minerit, proiecțiile experților privind prețul Bitcoin după halvingul din aprilie 2024 și felul în care acest eveniment ar putea să modeleze......
ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO
ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO
O dată cu încheierea mandatului interimar al lui Alexandru Savin, Senior Investment Manager la ROCA Investments, ROCA Agri ...
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Acţiunile şi obligaţiunile asiatice au scăzut vineri, în timp ce monedele de refugiu, aurul şi ţiţeiul au crescut, ...
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze naturale lichefiate (GNL) a Uniunii Europene ar putea atinge nivelul de vârf în acest an, pe măsură ce ...