Divizia de imobiliare a Auchan lansează un nou tip de centre comerciale sub numele Aushopping

Divizia de real estate a  Auchan, Immochan, relansează magazinul din Oradea sub un nou concept. Se numeşte Aushopping Oradea şi presupune introducerea mai multor servicii în magazine şi mai multe branduri în galeria comercială. 
Economica.net - joi, 10 dec. 2015, 09:48
Divizia de imobiliare a Auchan lansează un nou tip de centre comerciale sub numele Aushopping

Immochan, divizia imobiliară a grupului francez Auchan, a început să remodeleze din centrele comerciale sub un nou concept ce presupune mai multe servicii oferite clienţilor, dar şi mai multe branduri în galeria de vânzări. Astfel, noul centru Aushopping Oradea, situat pe strada Ogorului nr. 171, ii asteapta pe oradeni începând cu 11 decembrie. 

„Aushopping Oradea este o relansare prin care ne dorim să oferim confortul unui shopping accesibil și inteligent. Noul concept oferă multiple beneficii pentru clienți prin gama variată de servicii, prin suprafața extinsă a hipermarketului Auchan și branduri internaționale noi, totul într-o atmosferă plăcută. Vom continua acest demers și în celelalte comunități în care suntem prezenți, pentru a aduce o valoare adăugată experienței de shopping”, afirmă Tatian Diaconu, Director General Immochan România.

Din luna septembrie a acestui an, Centrul Comercial Auchan Oradea Sud și-a desfășurat activitatea în paralel cu lucrările de renovare și de extindere a spațiului comercial.

Într-o primă etapă, a fost finalizată extinderea suprafeței de vânzare a hipermarketului Auchan, deschis în noul format în data de 7 octombrie. Hipermarketul Auchan și-a extins suprafața de la 6.200 mp la 9.600 mp, o creștere de 55% a suprafeței totale de vânzare, devenind astfel cel mai mare hipermarket din Oradea. Cea de-a doua etapă a adus în Oradea un magazin Decathlon, la sfârșitul lunii octombrie. În același timp, magazinul JYSK a fost relocat, pentru a îmbunătăți accesul clienților.

În plus, o serie de mărci internaționale și naționale vor deschide sau au deschis deja magazine noi în perioada sărbătorilor, printre acestea numărându-se CCC și Pepco.

Immochan România are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizarea patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan.

În 27 martie 2015, Immochan România a deschis în Brașov Coresi, primul Shopping Resort din România, după ce, la finalul anului trecut, a inaugurat în București Centrul Comercial din Drumul Taberei. Ambele proiecte reprezintă o investiție totală de 120 de milioane de euro.

Immochan a fost înfiinţat în 1976 special pentru a se ocupa de patrimoniul grupului, iar acum gestionează 375 de centre comerciale în 12 ţări, cumulând 2,3 milioane de metri pătraţi de galerii comerciale.

Te-ar mai putea interesa și
Noi ajutoare pentru IMM: programe de garantare de 18 miliarde de lei în 2021. A început înscrierea finanţatorilor în programul IMM Factor
Noi ajutoare pentru IMM: programe de garantare de 18 miliarde de lei în 2021. A început înscrierea finanţatorilor în ...
FNGCIMM invită instituțiile de credit, instituțiile financiare nebancare, precum și sucursalele acestora din străinătate care desfășoară activități de finanțare a operațiunilor de......
Romgaz: Suntem pregătiţi să finalizăm centrala Iernut în acest an, pentru a nu pierde banii din PNI
Romgaz: Suntem pregătiţi să finalizăm centrala Iernut în acest an, pentru a nu pierde banii din PNI
Romgaz a acordat o ultimă perioadă de 14 zile către asocierea Romelectro-Duro Felguera pentru a finaliza centrala de la ...
Primarul Sectorului 6 propune demersuri pentru reabilitarea unei secţiuni din bulevardul Timişoara
Primarul Sectorului 6 propune demersuri pentru reabilitarea unei secţiuni din bulevardul Timişoara
Primarul Ciprian Ciucu propune demersuri pentru reabilitarea unei secţiuni din bulevardul Timişoara şi amenajarea unei ...
Rusia trimite 15 nave în Marea Neagră, pe fondul tensiunilor cu SUA
Rusia trimite 15 nave în Marea Neagră, pe fondul tensiunilor cu SUA
Rusia a transferat 15 nave din Marea Caspică în Marea Neagră pe fondul unei noi escaladări a tensiunilor cu SUA, care ...