Auchan şi Kaufland fac angajări

Auchan şi Kaufland fac angajări la nivel naţional. ECONOMICA.NET vă prezintă lista posturilor vacante şi profilurile de candidaţi căutate de angajatori. 
Economica.net - lun, 06 apr. 2015, 21:20
Auchan şi Kaufland fac angajări

Oferta de muncă la Auchan 

Auchan angajează un manager de resurse umane la Iaşi.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, are cel puţin trei ani experienţă în coordonarea unui departament de resurse umane, de preferinţă în domeniul marii distribuţii, şi minimum doi ani experienţă în retail, în departamentul case. Angajatorii caută un candidat care are capacitate de efort susţinut, are abilităţi de coordonare şi management al echipei; este comunicativ, autonom şi dinamic.
2 mai este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici.

Auchan angajează şase manageri de raion în Bacău, Bucureşti, Constanţa, Deva, Timişoara.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai minimum trei ani experienţă relevantă în retail, ai studii superioare, cunoşti limba engleză sau franceză, eşti dispus la efort susţinut, eşti dinamic, implicat, ai abilităţi de relaţionare, de coordonare şi management al echipei.
Până pe 26 aprilie se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Auchan angajează 10 agenţi de securitate.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin 10 clase, are atestat profesional de agent de pază şi protecţie, ştie să opereze un PC, are conduită morală şi profesională ireproşabilă, are experienţă în domeniul pazei bunurilor şi valorilor, şi experienţă în asigurarea securităţii spaţiilor comerciale.
23 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Oferta de muncă la Kaufland

Kaufland angajează pe postul de financial controller în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are o licenţă într-o specializare cu profil economic, are experienţă în domeniu, e vorbitor de limba germană, ştie să lucreze în SAP, are gândire analitică, abilităţi de comunicare şi de muncă în echipă.
2 mai este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru această poziţie. Informaţii suplimentare, aici.

Kaufland angajează manageri de magazine la Bacău, Craiova, Drobeta-Turnu-Severin, Iaşi, Petroşani, Slatina, Târgu-Jiu.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, are cunoştinţe de limba engleză, este flexibil, adaptabil, are foarte bune abilităţi de comunicare. De asemenea, este dinamic, proactiv, dispus să facă performanţă peste medie şi să fie relocat, şi are experienţă de conducere într-un mediu procedural.
30 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Kaufland angajează un şef raion brutărie la Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, ai experienţă relevantă în domeniu, eşti dispus să ai program flexibil, ştii să operezi un PC, ai abilitaţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe.
7 mai este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Mai multe detalii, aici.

Kaufland angajează un asistent la departamentul vânzare publicitate în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, ştie să opereze în Office, are cunoştinţe avansate de limba engleză, şi bune abilităţi de comunicare.
Până pe 25 aprilie se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Kaufland angajează un asistent manager director construcţii în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai foarte bune cunoştinţe de limba germană şi engleză, eşti orientat spre rezultate, ai foarte bune abilităţi de comunicare şi relaţionare, şi capacitate de decizie. 20 aprilie este ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Kaufland angajează pe postul de asistent manager la departamentul de vânzări în Piatra Neamţ, Bacău, Iaşi.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe avansate de limba germană şi de Office, are studii superioare, este autodidact, are abilităţi de organizare şi planificare, şi bune abilităţi de comunicare şi coordonare.
19 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Te-ar mai putea interesa și
China: Creșterea cererii de petrol se va atenua în 2024 – Bloomberg
China: Creșterea cererii de petrol se va atenua în 2024 – Bloomberg
China se va confrunta anul viitor cu o încetinire a creşterii cererii de petrol, sporind temerile privind evoluţiile globale din 2024, în condiţiile în care impactul apetitului ridicat pentru......
Consiliul Concurenței, Bogdan Chirițoiu, reales în conducerea ACER. Dezvoltarea relațiilor cu autoritățile de rglementare din Republica Moldova și Ucraina, printre prioritățile personale
Consiliul Concurenței, Bogdan Chirițoiu, reales în conducerea ACER. Dezvoltarea relațiilor cu autoritățile de rglementare ...
Mandatul preşedintelui Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, în Consiliul de Administraţie al Agenţiei pentru ...
România a importat aproximativ 300.000 de tone de soia și făină din soia. 70% din marfă este din state unde se produc plante modificate genetic
România a importat aproximativ 300.000 de tone de soia și făină din soia. 70% din marfă este din state unde se produc ...
În 2022, aproximativ 70 % din importurile de soia și făină de soia proveneau din Brazilia, Argentina și Statele Unite, ...
Discuții în coaliție pe proiectul de buget
Discuții în coaliție pe proiectul de buget
Liderii coaliţiei de guvernare vor avea o întâlnire de lucru pentru a discuta proiectul de buget pe anul viitor.