Audierile din Comisia Nana au fost amânate

Audierile de marţi şi miercuri de la comisia parlamentară care verifică schimburile de terenuri din judeţul Călăraşi au fost amânate din cauza vremii nefavorabile, a anunţat duminică preşedintele comisiei, deputatul Eugen Nicolicea.
Economica.net - Dum, 26 ian. 2014, 15:45
Audierile din Comisia Nana au fost amânate

‘Din cauza vremii nefavorabile care îngreunează deplasarea, audierile de la comisia parlamentară ‘Călăraşi’ programate pentru marţi şi miercuri se vor reprograma în săptămâna 3-9 februarie 2014. Audierile vor fi anunţate în timp util’, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES de Eugen Nicolicea.

Luni, membrii comisiei ar fi trebuit să studieze documentele pe care le-au primit până în prezent despre schimburile de terenuri din judeţul Călăraşi.

Marţi era programat la audieri consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, despre care secretara Primăriei comunei Nana, Tudoriţa Nicolae, a afirmat săptămâna aceasta că este cel care a depus la Registrul Agricol documentele pentru terenul cumpărat de Ioana Băsescu.

De asemenea, marţi şi miercuri ar fi trebuit să se prezinte la audieri reprezentanţii unor firme care au deţinut sau deţin teren în Călăraşi – SC Berfige SRL, SC Amigo SRL şi Royal Agro.

Săptămâna aceasta, membrii comisiei i-au audiat pe fostul director al Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare Agricolă Fundulea Stelian Fuia şi pe actualul şef al instituţiei, Marian Verzea, reprezentanţi ai Primăriei Nana şi Primăriei Fundulea, precum şi pe foştii prefecţi ai judeţului Călăraşi Doru Ioan Tărăcilă, Jenel Şerban şi Lilian Ionescu.

 

Te-ar mai putea interesa și
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
Acordarea de împrumuturi bancare companiilor şi gospodăriilor din zona euro a continuat să stagneze luna trecută, arată datele unui studiu publicat de Banca Centrală Europeană (BCE),......
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scăzut azi prețurile la motorină, menținând prețul benzinei.
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din luna aprilie 2024
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din ...
Creditele care vor fi acordate populației din luna aprilie ar urma să aibă dobânzi mai mici în condiţiile în care ...
Alegeri SUA 2024: Foştii preşedinţi Barack Obama şi Bill Clinton i-au sărit în ajutor lui Biden
Alegeri SUA 2024: Foştii preşedinţi Barack Obama şi Bill Clinton i-au sărit în ajutor lui Biden
Foştii preşedinţi americani Barack Obama şi Bill Clinton i-au sărit în ajutor actualului lider de la Casa Albă, Joe ...