1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Augustin Lazăr: Ordonanţa 13 nu mai există, a plecat în neant. Probabil nu vor fi surprize

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, afirmă că OUG 13 nu mai există, că 'a plecat în neant', şi crede că 'lucrurile sunt acum aşezate' şi probabil nu vor fi 'surprize', dar se abţine că comenteze ce ar trebui să facă Guvernul.

16 feb, 2017 | Agerpres

'Ordonanţa 13 nu mai există. Ea a plecat în neant, cum s-au exprimat specialiştii în domeniu. Ordonanţa 14 a readus lucrurile în albia constituţională. Eu am auzit în spaţiul public tot felul de speculaţii, însă nu aş putea intra în aceste speculaţii să le analizez. Eu cred că lucrurile sunt acum aşezate, emoţia a trecut şi probabil nu vor fi surprize. Nimeni nu va mai îndrăzni să aducă surprize de neconstituţionalitate în faţa societăţii civile. (...) Noi trebuie să asigurăm opinia publică că organele judiciare lucrează normal. Suntem în cadrul constituţional şi nu ar mai trebui să avem emoţii. Am încredere că lucrurile vor evolua bine. (...) Mă abţin în a comenta ce ar trebui să facă Guvernul, nu ar fi potrivit', susţine Lazăr.

Declaraţia lui Augustin Lazăr a fost făcută joi, cu ocazia prezentării raportului de activitate al DIICOT, procurorul general aducând anterior critici dure în legătură cu adoptarea OUG 13 de modificare a Codurilor penale.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO