1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Finanţe şi bănci

Aurelian Dochia a preluat funcţia de administrator al BRD - Groupe Societe Generale

Aurelian Dochia a preluat funcţia de administrator al BRD - Groupe Societe Generale /BRD/, după ce a primit aprobarea Băncii Naţionale a României /BNR/, potrivit unui comunicat al băncii transmis luni Bursei de Valori Bucureşti.

11 aug, 2014 | AGERPRES

'Începând cu data de 5 august 2014, ca urmare a primirii aprobării Băncii Naţionale a României, Aurelian Dochia a preluat funcţia de administrator al BRD - Groupe Societe Generale', se precizează în comunicat.

Acţionarii BRD au aprobat în aprilie desemnarea lui Aurelian Dochia ca administrator pentru un mandat de patru ani. Totodată, AGA a aprobat şi alegerea ca administrator a lui Giovanni Luca Soma, directorul regional pentru Europa al diviziei internaţionale Bănci şi Servicii Financiare din cadrul grupului Societe Generale, tot pe o perioadă de patru ani. Numirea celor doi în Consiliul de Administraţie a fost condiţionată de aprobarea acestora de către BNR.

Acţionarii au aprobat în AGA din aprilie şi rezultatele financiare pe anul trecut, precum şi bugetul de venituri şi cheltuieli pentru acest an.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO