1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Imobiliare

Aurora Mall Buzău se transformă în Shopping City Buzău şi va avea, după extindere, 23.900 mp

NEPi Rockcastle va finaliza prima etapă din procesul de modernizare al Aurora Shopping Mall, preluat de la Dan Ostahie, pe 8 august, odată cu inaugurarea extensiei. Totodată, proprietarul a redenumit mallul în Shopping City Buzău, care se transformă în centru comercial cu un mix complet de retail & divertisment. Suprafața adăugată mallului e de aproximativ 6.000 de metri pătrați.

05 aug, 2019 | | ECONOMICA.net

La finalizarea lucrărilor din acest spațiu, vizitatorii vor regăsi în continuare hipermarketul dar, cu preponderență, magazine specializate pe zona de servicii: telefonie mobilă, servicii bancare, magazine de bijuterii și o mică parte dintre magazinele de fashion.

Completarea destinației ideale de shopping se va face în noul corp al centrului comercial, ce va îngloba nume din fashion, încălțăminte, bijuterii. În plus, zona de food va fi și ea remodelată, pentru a reuni noi opțiuni culinare, în timp ce lucrările la cel mai mare multiplex din regiune se vor finaliza anul viito, iar întreg procesul de renovare va fi încheiat până la jumătatea anului 2020.

Printre cele mai importante branduri ce vor fi prezente, în exclusivitate în oraș începând cu data de 8 august, în noul Shopping City Buzău se regăsesc: New Yorker, Altex, Penti, Benvenuti, Mat Fashion, Cărturești, Secuiana, Tezyo, Various Brands, Marrionaud, Office Shoes, CCC, Intersport, Cador și Tabac Xpress. Pe măsură ce și restul etapelor de modernizare se vor finaliza, acestora li se vor adăuga Sinsay, BSB, Tutti Cafe și Bigotti.

Primele operațiuni de extindere a mallului au debutat în octombrie 2018, iar șantierul a primit aportul a peste 400 de oameni, dintre care 30% forță de muncă locală. Odată cu inaugurarea extensiei, alte peste 120 de noi locuri de muncă vor fi create, prin intermediul magazinelor ce se vor deschide.

Noul centru comercial va însuma o suprafață totală de aproximativ 23.900 de metri pătrați, iar investiția în modernizare și extindere se ridică la peste 16 milioane de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO