1EUR = 4.8422 RON | Bucureşti 21 º

Imobiliare

Austriecii de la S+B Gruppe vor construi un hotel de 250 de camere lângă aeroportul Otopeni

Compania austriacă S+B Gruppe, care deţine în Bucureşti clădirile de birouri Magheru One şi Pipera Business Tower, a obţinut avizele pentru construcţia unui hotel în apropierea aeroportului Otopeni.

03 apr, 2014 | | ECONOMICA.net

"Dupa zece ani de la achiziţia terenului am obţinut avizele pentru construcţia unui hotel. Suntem în discuţii avansate cu un lanţ  international, iar lucrările ar putea începe în toamna acestui an sau în primăvara anului viitor", a declarat Alfred Michael Becker, proprietarul AMB Holding, care deţine 50% din S+B Gruppe.

Terenul are o suprafaţă de 30.000 mp, iar investiţia se ridică la circa 20 de milioane de euro, cu tot cu terenul. Hotelul va fi afiliat unui lanţ internaţional şi va avea 250 de camere.

Tot in zona respectiva, compania mai are in plan pentru viitor dezvoltarea unei cladiri de birouri dar si a unui proiect logistic, pentru acesta din urma aflându-se în discuţii avansate cu un partener.

Cladirea de birouri Pipera Business Tower este inchiriata 100%, iar Magheru One doar 10%, spun oficialii.In total, compania a investit in imobiliarele din Romania 50 de milioane de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO