1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Autobuzele electrice vor fi testate în Bucureşti

Un program de testare a câtorva autobuze electrice se va derula, începând de luni, în Capitală, pentru a se stabili dacă aceste autovehicule pot fi utilizate în condiţiile de trafic din Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), citat de Mediafax.

15 mar, 2015 | ECONOMICA.net

Luni, la ora 11:00, la autobaza Pipera din Şoseaua Pipera va fi lansat primul dintre autobuzele electrice incluse în acest program.

"Autobuzul SOR EBN 10.5 este fabricat de compania SOR Libchavy, unul dintre cei mai mari producători de autobuze, troleibuze şi autocare din Cehia. Dotat cu un motor asincron răcit cu lichid, Skoda Electric, instalaţie electrică Cegelec şi acumulatori Winston Battery/Lithium – ion, autobuzul SOR EBN 10.5 are o capacitate de 85 de locuri, un timp de încărcare a bateriilor de 7-8 ore şi o autonomie energetică de 250 de kilometri", conform comunicatului de presă al RATB.

Autobuzul va fi pus în circulaţie pe linia 104, pe traseul "Cora Pantelimon" – "Piaţa Operei" şi va fi testat timp de două săptămâni, "pentru a vedea modul cum se comportă în condiţiile de trafic din Capitală".

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO