Sandra Pitu

Sandra Pitu este elevă de liceu în cadrul Avenor College. Este pasionată de inovație și antreprenoriat și de modul în care lumea poate fi schimbată radical prin idei revoluționare. Și-a început propriile proiecte antreprenoriale încă din gimnaziu, iar acum se uită cu interes la lumea de business încercând să-i înțeleagă provocările și modul în care diverse personalități încearcă să găsească soluții. Printre cărțile citite recent se numără ‘Shoe Dog’ al fondatorului Nike, Phil Knight, și volumul ‘Lights Out’ despre General Electric.

Cel mai mult îi place să interacționeze cu oamenii de diferite vârste, motiv pentru care se implică, de câte ori are ocazia, în diverse proiecte, de la acțiuni de voluntariat, la dezbateri dedicate studenților.

România, noul hot spot pentru nomazii digitali

Ultimii doi ani au reprezentat un game changer din punct de vedere al modului în care oamenii se raportează la locul de muncă. Mai întâi, pandemia ne-a obligat pe toți să lucrăm de acasă. Recent, odată cu invazia Ucrainei, asistăm la un nou val de dislocare, în care oamenii sunt forțați să se refugieze în alte țări. Cei mai norocoși continuă să lucreze.

România, noul hot spot pentru nomazii digitali