1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Autostrada de Centură București Nord: Guvernul a adoptat joi proiectul de realizare a exproprierilor cu un buget de 29 milioane de lei

Guvernul a adoptat joi proiectul privind exproprierile necesare construirii sectorului nordic al Autostrăzii de Centură București (A0 Nord). Valoarea despăgubirilor este de peste 29 de milioane de lei.

21 mai, 2020 | ECONOMICA.net

"A fost adoptată Hotărârea de Guvern privind realizarea exproprierilor pentru Autostrada de Centură București sectorul Nord, cu un buget de 29 de milioane de lei. Astfel, acest proiect de infrastructură, foarte important pentru centura București la nivel de autostradă, face un progres din punct de vedere al pregătirii situației juridice pentru terenurile pe care urmează să se deruleze construcția acestei autostrăzi", a spus Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, la finele ședinței de Guvern de joi, 21 mai.

Proiectul privind exproprierile include proprietăți private de pe raza localităților Afumați, Corbeanca, Dragomirești Vale și Glina, din județul Ilfov și Joița, din județul Giurgiu. Valoarea despăgubirilor este de 29,75 milioane de lei și vizează 1.514 proprietăți, cu o suprafață de 1,57 milioane mp.

În prezent, toate cele patru loturi ale Autostrăzii de Cetură București Nord sunt scoase la licitație pentru proiectare și execuție. Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO