1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

Companii

“Autostrada Ford”: Umbrărescu așterne primele straturi de asfalt pe Drumul Expres Craiova – Pitești FOTO VIDEO

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a postat miercuri imagini live cu primele lucrări de asfaltare de pe Drumul Expres Craiova – Pitești, cunoscut ca Autostrada Ford. Lucrările sunt de pe lotul 1 din tronsonul 2, construit de firmele lui Dorinel Umbrărescu.

21 oct, 2020 | | ECONOMICA.net

“Imagini LIVE cu primele lucrări de asfaltare efectuate pe lotul 1, Tronson 2 al Drumului Expres Craiova - Pitești“, se arată în postarea CNAIR de pe Facebook.

Amtinim că ambele loturi ale tronsonului 2 din “Autostrada Ford“ sunt construite de firmele lui Dorinel Umbrărescu. Tot el a câștigat și contractele pentru tronsoanele 3 și 4 din această șosea de mare viteză, cerută și de americanii de la Ford. În premieră pentru România, Guvernul a decis să fie semnate contractele cu firma desemnată câștigătoare, înainte de a fi soluționate contestațiile și în instanță.

CITEȘTE ȘI Top constructori autostrăzi septembrie: Umbrărescu și Strabag accelerează ritmul lucrărilor pe șantierele lor

2020 este poate cel mai bun an pentru constructorul român Dorinel Umbrărescu. După ce s-a remarcat prin progresele de pe Centura Bacău, cu primii kilometri de autostradă din Moldova, și de pe Drumul Expres Craiova – Pitești ("Autostrada Ford"), el a învins concurența la alte opt licitații.

De la începutul anului, firmele sale au fost desemnate câștigătoare la licitațiile pentru construcția a circa 175 de kilometri de șosea de mare viteză, valoarea contractelor însumând 5,58 miliarde de lei. Pe lângă ultimele tronsoane din DX Craiova - Pitești (64 km), Umbrărescu a mai câștigat contractele pentru loturile Nădășelu-Mihăiești-Zimbor-Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania (42 km), loturile 2 și 4 din Autostrada de Centură București Nord (24 km), Centura Galați (34 km) și Drum Expres Brăila - Galați (11 km).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO