1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

News

Au apărut gropile pe autostrada Nădlac-Arad, inaugurată vara trecută. Au început reparaţiile

Compania de Autostrăzi confirmă informaţiile apărute în presa locală referitoare la apariţia gropilor pe autostrada Nădlac-Arad şi spune că firma care a construit autostrada lucrează deja la remedierea defecţiunilor.

13 ian, 2016 | ECONOMICA.net

 Antreprenorul General al sectorului de autostradă Arad-Nădlac, consorţiul Astaldi - Max Boegl, a demarat miercuri lucrările de reparaţii cu mixtură stocabilă, urmând ca acestea să fie finalizate în cursul aceleiaşi zilei.

Conform unui comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, recent, din cauza fenomenului îngheţ - dezgheţ, dar şi a traficului greu, pe sectorul de autostradă Arad - Nădlac, pe o suprafaţă de aproximativ 31 mp au apărut defecţiuni sub formă de gropi izolate.

La nivelul Secţiei Autostrăzi din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara s-au făcut demersurile necesare pentru informarea antreprenorului general, în vederea remedierii în regim de urgenţă a defecţiunilor constatate pe teren.

'Menţionăm faptul că lucrarea se află în perioada de garanţie, astfel încât toate cheltuielile sunt suportate de Antreprenor', se precizează în comunicat. 

Ultima porţiune din autostrada Nădlac-Arad a fost deschisă traficului în vara anului trecut

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO