Avantaje şi dezavantaje dacă pariezi online

Industria jocurilor de noroc a luat avânt alături de noile descoperiri tehnologice. Cu un simplu click, acum poţi accesa pariul sportiv preferat, poţi juca sloturile îndrăgite sau poţi lua loc la o masă virtuala unde se desfăşoară în timp real un joc de cărţi precum pokerul sau blackjackul. Toate aceste facilităţi sunt disponibile acum în spaţiul virtual. Ai posibilitatea să alegi cazinoul care îţi îndeplineşte cerinţele de jucător. Ca orice altă activitate, şi industria jocurilor de noroc este una care vine atât cu bune cât şi cu rele. Ne propunem în rândurile următoare să îţi aducem la cunoştinţă avantajele și dezavantajele pe care pariurile online le aduc în viaţa ta.
Economica.net - joi, 14 mai 2020, 10:29
Avantaje şi dezavantaje dacă pariezi online

Avantaje pariuri online

Nu există gambler care să fie implicat în industria jocurilor de noroc doar pentru divertisment. Ţelul principal este acela de a face bani, exploatând cunoştinţe sau experienţe proprii, astfel încât să te apropii cât mai mult de acest lucru.

Mediul online vine în ajutorul tău cu o mulţime de oportunităţi, de care trebuie să ţi seama dacă vrei să reuşeşti în avantajul tău. Iată-le pe cele mai importante.

Selecție mare de cazinouri online sigure și licențiate

Numărul de cazinouri online care te aşteaptă în spaţiul virtual este unul cu adevărat impresionant. Selecţia pe care trebuie să o faci este foarte importantă. Te va ajuta în acest demers şi ONJN, responsabil în ţara noastră cu acordarea, suspendarea şi anularea licenţelor de funcţionare ale platformelor online de gambling. În plus, vei putea consulta o listă actualizată cu site-urile cu probleme, disponibilă pe pagina oficială a organizaţiei.

Jocuri mai variate decât la agențiile de pariuri stradale

Oferta pe care o găseşti în online este net superioară agenţiilor de pariuri stradale. Poţi avea acces la o multitudine de pariuri sportive şi la sute de sloturi cu tematici interesante şi diverse. Poţi juca poker, baccarat, blackjack, ruleta și multe altele.

Siguranță înainte de toate

Nu în ultimul rând, siguranţa pe care o ai jucând într-un cazino online este un avantaj pe care nu trebuie să îl tratezi. Poţi avea garanţia că datele tale personale sunt protejate 100%, astfel încât să te poţi dedica în totalitate slotului sau jocului de masă îndrăgit. O condiţie majoră pe care ONJN o impune platformelor online este aceea de a prezenta documente şi certificări care atestă că platforma este capabilă să îndeplinească această cerinţă.

Poţi obţine informaţii utile cu privire la profitabilitatea unor jocuri de masă sau a păcănelelor, dar poţi primi şi ponturi bune pentru pariuri sportive. Informaţia este cheia succesului şi, dacă doreşti să cunoşti cât mai multe poţi accesa oricând site-ul beturi.ro.

Fără program fix, fără nevoia de deplasare

Nu depinzi de o locaţie sau de un program de funcţionare fix, care îţi poate răpi din timp. Cu siguranţă ai aşteptat de multe ori la o casă de pariuri să depui un bilet cu evenimente sportive, însă din anumite motive nu ai mai putut face acest lucru. Ca să nu mai vorbim de faptul că ai vrut să îţi testezi norocul la păcănele, dar toate erau ocupate. În online, toate aceste lucruri sunt de domeniul trecutului. Poţi juca biletul favorit la orice oră din zi şi noapte, iar slotul favorit este la un singur click distanţă!

Oferte și bonusuri mai mari decât în agențiile stradale

Ofertele din online sunt unele pe care nu trebuie să le ratezi. De îndată ce ai ales să fii clientul unui cazino online, poţi avea certitudinea că te aşteaptă un bonus de bun venit. Se dă o singură dată pentru clienţii noi şi presupune acordarea din partea casei a unei sume de bani. În afară de acest beneficiu, ţi se pot adăuga rotiri gratuite la sloturile selectate de către platformă. Vei putea fi surprins plăcut de bonusul de fidelizare care se acordă de ziua ta, sau de cele oferite de cazino, precum cele de Paşte sau de Crăciun.

Tranzacții financiare rapide și sigure

Tranzacţiile financiare realizate se fac alături de cele mai noi metode de plată. În afară de cardurile Visa, Mastercard sau Maestro, poţi depune şi retrage bani cu ajutorul portofelelor electronice de tip Skrill, Neteller sau Paysafecard. Sunt metode moderne, care cuceresc constant jucătorii prin rapiditate şi uşurinţa de folosire.

Varietate mare de dispozitive pe care poți să joci

Ai la dispoziţie o varietate de dispozitive prin care poţi accesa cazinoul favorit. Poţi apela la PC, tabletă şi la laptopul personal. Datorită ultimelor tehnologii, de tipul HTML5, poți să folosești cu încredere telefonul mobil. Tot ce îți trebuie este un smartphone şi o reţea bună de internet.

Comunicare modernă și ușor de accesat

Canalele de comunicare sunt moderne şi uşor de accesat. O echipă de specialişti bine pregătiţi îţi stau la dispoziţie pentru rezolvarea problemelor apărute 24/7. Îi poţi apela prin linii telefonice gratuite, prin e-mail, dar şi prin live-chat.

Dezavantaje pariuri online

Poţi număra pe degetele de la o mână dezavantajele pe care platformele online le aduc jucătorilor, însă ele există şi trebuie să le cunoşti.

Probleme legate de tehnologia dispozitivului deținut

Pentru că totul este tehnologizat, probleme de această natură pot apărea atunci când nu te aştepţi. Dacă eşti fan telefon mobil poţi intra într-o zonă fără semnal care să îţi îngreuneze accesul la site, sau poţi întâmpina probleme banale de tipul cădere de reţea electrică sau de internet.

Retrageri care durează ceva mai mult

Retragerile de câştiguri pot dura ceva mai mult. Dacă alegi un transfer bancar vei avea de aşteptat între 3 şi 5 zile pentru a intra în posesia banilor. Dacă apelezi la portofelele electronice de tip Skrill sau Neteller, atunci durata de așteptare se micşorează la o zi. Nu este un impediment major să îţi încasezi banii în 24 de ore de la retragere.

Tentația de a depăși bugetul stabilit inițial

 Există tentaţia de a depăşi frecvent bugetul alocat zilnic pentru jocurile de noroc. Dacă vrei să încerci câte puţin din toată oferta pe care cazinourile online o fac în mod frecvent clienţilor săi, poţi cădea în această ispită.

Aşa cum se observă, avantajele pe care pariurile online le aduc jucătorilor sunt net superioare ca număr dezavantajelor. Bucură-te de punctele forte pe care spaţiul online le aduce si pune-ţi norocul la treaba, şi pariază inspirat!

 

Te-ar mai putea interesa și
Bosch raportează vânzări de 91,6 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 3,8%. Perspectivele pentru acest an sunt unele modeste
Bosch raportează vânzări de 91,6 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 3,8%. Perspectivele pentru acest an sunt ...
Compania germană Bosch anunță că în ultimul an financiar a avut vânzări de 91,6 miliarde de euro, în ciuda condițiilor economice și de piață nefavorabile, aceasta reușită reprezentând......
Ministrul german de Finanțe Christian Lindner respinge propunerea Braziliei privind taxarea persoanelor foarte bogate
Ministrul german de Finanțe Christian Lindner respinge propunerea Braziliei privind taxarea persoanelor foarte bogate
Ministrul german de Finanţe, Christian Lindner, a respins joi propunerea Braziliei de impozitare a celor foarte bogaţi, ...
Vânzările grupului francez Lactalis, cel mai mare producător mondial de lactate, au crescut anul trecut cu 4,3%, dar profitul a rămas unul scăzut, fiind afectat de inflație
Vânzările grupului francez Lactalis, cel mai mare producător mondial de lactate, au crescut anul trecut cu 4,3%, dar profitul ...
Lactalis, cel mai mare producător mondial de lactate, a anunţat joi că vânzările au crescut cu 4,3% în 2023, la 29,5 ...
Acord între Hidroelectrica și Masdar din EAU de extindere a scopului societății mixte pe care și-au propus să o înființeze pentru dezvoltarea de proiecte energetice verzi
Acord între Hidroelectrica și Masdar din EAU de extindere a scopului societății mixte pe care și-au propus să o înființeze ...
O delegație a Hidroelectrica condusă de Karoly Borbely, președinte al directoratului societății, participă la vizita ...