1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

IT&C

UPDATE Avarie la internetul mobil de la Orange. Compania dă vina pe lucrări de modernizare

Probleme cu reţeaua Orange, la nivel naţional. Netul mobil a fost picat începând din jurul orei 12:30. Reprezentanţii companiei au declarat pentru ECONOMICA.NET că a fost vorba despre lucrări de modernizare la reţea, care au întrerupt serviciile de net mobil pentru "o parte dintre clienţi".

07 iun, 2016 | ECONOMICA.net

În Bucureşti, netul mobil a fost picat timp de aproximativ 20 de minute, în jurul orei 13:00.

Ulterior serviciile au revenit, mai întâi reţeaua 3G, apoi şi comunicaţiile 4G-LTE. Incidentul a fost semnalat ECONOMICA.NET de mai mulţi cititori, clienţi Orange din Bucureşti, din centru şi din zona de nord, şi a fost sesizat şi în redacţie.

Reprezentanţii servicului Relaţii Clienţi de la Orange au spus că este vorba despre o avarie la nivel naţional la serviciile de internet mobil. Problemele au intrat în atenţia tehnicienilor Orange în jurul orei 12:30.

Situaţia a fost remediată, serviciile revenind la normal la scurt timp după ora 13:00.

Reprezentanţii Orange România au precizat, pentru ECONOMICA.NET, că întreruperea serviciilor de internet a fost cauzată de efectuarea unor lucrări de modernizare la reţea, efectuate marţi în jurul prânzului, iar întreruperea serviciilor de internet a afectat o parte dintre clienţi.

Orange este cel mai mare operator mobil din România, cu 10 milioane de clienţi şi o cifră de afaceri de aproape un miliard de euro anual.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO