1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

News

Avarii la reţeaua de termoficare, situaţia din 13 ianuarie: 1.600 de imobile nu au apă caldă şi/sau căldură în Bucureşti

Miercuri, 13 ianuarie, la ora 11:00, 1.600 de imobile din Capitală nu au apă caldă şi/sau căldură, ori le primesc sub parametri, reiese din statistica făcută de Economica.net. În toate sectoarele avem avarii, cele mai multe însă afectează locuitorii sectoarelor 2 şi 3.

13 ian, 2021 | ECONOMICA.net

Documente atasate:

Punctual, în sectorul 1, imobile de pe bulevardul Ion Mihalache, calea Griviţei, Victoriei, străzile Turda, Grigore Alexandrescu, Mareşal Averescu au apă caldă şi căldură cel mult călâi.

În sectorul 2 avem o avarie pe canal distanţă, circuit apă caldă, pe şoseaua Pantelimon Nr.117, pentru remedierea căreia a fost oprită furnizarea agentului termic.

În sectorul 3 avem mai multe avarii:

  • la reţeaua termică primară DN 500 din bulevardul Pallady.
  • avarie la reţeaua secundară pe circuitul de apă caldă din strada Baia Mare.
  • avarii în punctele termice, pe circuitul de apa caldă, din şoseaua Mihai Bravu nr. 295, aleea Lotriora nr.9.
  • avarie la reţeaua secundară pe circuitul de apă caldă din calea Calaraşilor nr.166

În sectorul 4 avem o avarie la reţeaua primară.
În sectorul 6 avem avarii la tronsonul CM1-CH1, DN500 şi la reţeaua secundară DN150, cămin aferent bl.18P.

Lista completă a avariilor din sistemul de termoficare, de miercuri, 13 ianuarie, ora 11:00, o găsiţi aici şi în galeria foto.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a spus în repetate rânduri, încă din campania electorală, că problema căldurii nu se va rezolva în această iarnă şi că deocamdată poate face management de avarie şi poate asigura comunicare mai transparentă cu oamenii afectaţi.

Vă amintim că pe 9 şi pe 10 decembrie 2020 am avut, zilnic, peste 3.000 de imobile fără apă caldă şi/sau caldură în Capitală, potrivit unor statistici Economica.net.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO