Avenir Telecom lansează în România smartphone-urile Energizer. Mizează pe baterii mari şi rezistenţă la şocuri

Avenir Telecom a lansat miercuri în România noua gamă de smartphone-uri Energizer cu sistem de operare Android, care mizează pe baterii mari, de până la 5.000 mAh, şi rezistenţă la şocuri, apă şi praf.
Economica.net - mie, 21 feb. 2018, 08:58
Avenir Telecom lansează în România smartphone-urile Energizer. Mizează pe baterii mari şi rezistenţă la şocuri

Comania pariază că durata bateriei şi rezistenţa au devenit priorităţi pentru majoritatea consumatorilor.

Cele 10 modele de telefoane lansate astăzi în România de Avenir şi Energizer sunt împărţite în trei game de performanţă şi preţ: PowerMax, care pun accent pe durata de viaţă a bateriei, Hardcare, rezistente la apă şi praf, şi Energy, gama de feature phone livrate cu accesorii de protecţie, precum geam securizat şi carcasă antişoc.

“Sunt telefoane destinate utilizatorilor activi, care îşi doresc dispozitive rezistente şi performante, de calitate şi cu feature-uri specifice dispozitivelor high-end, dar la un preţ mai bun”, a spus într-o conferinţă de presă Costin Soare, directorul operaţional al Avenir Telecom.

Telefoanele sunt disponibile deja la Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan şi Bayern Mobile Solution, la preţuri care ajung până la 2.050 lei pentru modelul de top.

Două dintre modele, respectiv Energy Plus S550 LTE şi PowerMax P550S, se găsesc în oferta magazinelor Internity, partener Telekom România. Modelul S550 Plus LTE este disponibil începând de la 19 lei, cu planul tarifar Mobil 13 de la Telekom. PowerMax P550S poate fi achiziţionat de la Telekom România, de la 1 leu cu abonamentul Mobil 25.

Compania nu a avansat încă estimări privind vânzările noilor telefoane.

Avenir a anunţat, totodată, că extinde la 10 ani garanţia accesoriilor pentru telefoane, care se adresează tuturor consumatorilor, indiferent de brandul preferat.

Energizer comercializează gama de smartphone-uri high-end sub brandul Power Max, care vin cu baterii de până la 5.000 de miliamperi-oră, ceea ce conferă până la 24 de zile de stand-by. Energizer Power Max P600S este flagship-ul, cu procesor octacore Mediatek, cameră de 13 megapixeli, baterie de 4.500 mAh şi două variante de dotare, cu 3GB de RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, respectiv 6 GB memorie RAM şi 64 GB stocare. Power Max P550S este modelul cu baterie de 5.000 de mAh.

Gama Hardcase cuprinde modelele rezistente la şocuri, apă şi praf, cu o durată mare de viaţă a bateriei. Sun brandul Energy, compania introduce două smartphone-uri cu preţuri mai accesibile şi două modele feature phone care pun accentul pe eficienţă şi rezistenţă.

Compania franceză Avenir Telecom este prezentă pe piaţa din România de peste 20 de ani şi este cunoscută în principal prin lanţul de magazine GSM Internity. Compania a preluat din 2010 licenţa de comercializare a produselor Energizer, brand cunoscut în principal pentru baterii şi accesorii.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...