1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

Imobiliare

Avon scoate la vânzare centrul de distribuţie din Chiajna pe care vrea să-l închirieze de la viitorul proprietar

Avon România anunță decizia vânzării centrului de distribuție de 11.000 mp deținut în localitatea Chiajna în cadrul unui contract de tip sale & lease back și demararea procedurii de selecție a unui cumpărător pentru această proprietate.

10 iun, 2019 | | ECONOMICA.net

Compania urmează să încheie un contract de închiriere pe un termen de 10 ani cu viitorul cumpărător, demers în cadrul căruia Avon Cosmetics este asistată de compania de consultanță imobiliară JLL.

Obiectivul urmărit prin operațiunea de sale & lease back este optimizarea și îmbunătățirea operațiunilor financiare, iar contractul de închiriere cu durata de 10 ani, la care se adaugă opțiunea de reînnoire după acest interval, este menit să asigure continuarea fără sincope a operațiunilor curente.

„În ecosistemul internațional Avon, operațiunile din România sunt un model de bune practici, începând de la strategia de piață și până la rezultatele operaționale. Prin această decizie optimizăm business-ul pe plan local și continuăm să consolidăm stratega globală OPEN UP, prin care ne propunem să nu blocăm resurse în mijloace fixe, ci să le îndreptăm spre o creștere accelerată. Singura diferență în urma vânzării platformei de distribuție va fi proprietarul spațiului în care ne desfășurăm activitatea. Noi ne vom continua operațiunile din Chiajna cu ajutorul echipei noastre formate din peste 350 de persoane care ne ajută să deservim întreaga comunitate de Reprezentanți”, spune Andreea Moldovan, general manager Avon SEE.

Vânzarea va include centrul de distribuție al Avon Cosmetics, cu o suprafață de peste 11.000 mp, la care se adaugă întreaga platformă pe care acesta este construit, cu o suprafață totală de aproape 45.000 mp. Platforma logistică are un potențial de dezvoltare și de construcție de spații logistice de încă 20.000 mp.

Procedura a fost demarată la începutul lunii iunie, iar compania estimează că va concluziona tranzacția până la finalul lunii septembrie 2019.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO