Banca Transilvania a deschis o agenţie la Roma

Banca Transilvania a deschis o agenţie în Roma, prima dintre cele două planificate pentru acest an, au anunţat, marţi, reprezentanţi ai băncii.
Economica.net - mar, 19 apr. 2016, 09:07
Banca Transilvania a deschis o agenţie la Roma

Prin deschiderea Agenţiei Casilina, a două unitate BT din Roma, BT este singura banca românească din Italia, unde a început operaţiuni în 2014, iar în prezent are peste 3.000 de clienţi.

Decizia creşterii numărului de unităţi BT în Italia are la baza comunitatea mare de români din zona în care este cea mai nouă agenţie BT: 30.000 de români, din cei aproape 200.000 din Roma şi împrejurimi, respectiv numărul ridicat de companii ale comunităţii româneşti, cu activităţi mai ales în domeniul comerţului şi al construcţiilor.

Oferta Agenţiei BT Casilina este destinată persoanelor fizice şi companiilor şi include depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani între BT Italia şi BT România, încasări de cecuri, plăti şi încasări SEPA.

Clienţii beneficiază de consultanţă în limba română şi italiană, de acces liber la Internet în cadrul agenţiei, precum şi de iniţiere în folosirea serviciului BT24 Internet Banking. Banca Transilvania are în Italia 12 angajaţi, atât români, cât şi italieni.

Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania: ‘Continuăm să ne extindem în Italia pentru a susţine inclusiv peste hotare spiritul antreprenorial românesc şi pentru a fi mai aproape de comunităţile de români. Îi aşteptăm pe clienţi cu produse accesibile, cu promoţii şi cu o echipa prietenoasă. Agenţia Casilina este prima dintre cele două sedii pe care Banca Transilvania şi-a propus să le deschidă în Roma în acest an’, arată Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în funcţie de active. Activitatea să este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a protesta împotriva austerităţii din educaţie
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi ...
Sute de mii de oameni au ieşit marţi pe străzi în Argentina pentru a protesta împotriva reducerilor de cheltuieli în domeniul învăţământului superior, relatează dpa....
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc miercuri în regiunea rusă Smolensk, la circa 400 de km de frontiera cu Ucraina, după ...
Ordinea mondială construită după 1945 este „în pragul distrugerii” – Amnesty International
Ordinea mondială construită după 1945 este „în pragul distrugerii” – Amnesty International
 Ordinea mondială construită după 1945 este "în pragul distrugerii", a avertizat secretara generală a Amnesty International, ...
Biden doreşte să trimită arme în Ucraina „chiar din această săptămână”
Biden doreşte să trimită arme în Ucraina „chiar din această săptămână”
Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat marţi că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în ...