1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Banca Transilvania a deschis o sucursală la Roma

Banca Transilvania a deschis, astăzi, 3 ianuarie, o sucursală la Roma, destinată în special românilor – persoane fizice și companii.

03 ian, 2014 | ECONOMICA.net

Banca Transilvania este singura bancă din România care vine în întâmpinarea românilor din Pensinsulă, prin deschiderea unei sucursale la Roma, a anunțat compania într-un comunicat de presa.

"Ne bucurăm că, începând de astăzi, Banca Transilvania este parte a comunității italiene. Extinderea în străinătate este o oportunitate de business pentru banca noastră. Relatiile romano-italiene și strategia pe care o avem pentru BT Italia vor contribui, cu siguranăa, la creșterea organică a bancii", a declarat Horia Ciorcila, Președintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania.

Clienții sucursalei din Italia au la dispoziție întreaga ofertă a Băncii Transilvania: depozite, credite, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, carduri, transferuri de bani, serviciul SMS Alert, Direct Debit, posibilitatea achitării facturilor pentru furnizorii din România și altele.

În plus, pentru primii săi clienti, oferta BT cuprinde, până la finalul lunii martie a.c., trei pachete de produse gratuite. Adresa unității BT este Via Baldo degli Ubaldi nr.184 B, iar programul este de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.30, iar sâmbăta, între 8.30 și 11.30.

Banca Transilvania a mai avut o sucursală deschisă în străinătate, în Cipru, dar care a fost închisă anul trecut din cauza crizei puternice care a lovit sistemul bancar cipriot.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO