1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

Finanţe şi bănci

Banca Transilvania se rebranduieşte. Trece la roşu, galben şi albastru

Banca Transilvania, a treia cea mai mare instituţie de credit din piaţa locală, a demarat un proces de rebranding, acesta constând în redesenarea siglei în culorile noii identităţi: galben, roşu şi albastru, scrie Mediafax.

15 sep, 2016 | Mediafax

“Banca Transilvania se află acum într-o nouă etapă de dezvoltare şi de maturizare, iar noul concept de brand reflectă foarte bine ceea ce suntem: bancă românească şi campion local, care susţine cu respect, pasiune şi idei noi spiritul antreprenorial românesc şi vise care se transformă în realizări” - declară Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania.

Acesta este al doilea rebranding din istoria BT, după cel din 2003.

Proiectul de rebranding a fost realizat împreună cu Brandient, companie românească dedicată consultanţei în strategie şi design de brand. Rebrandingul a cuprins mai multe etape: audit, redesenarea identităţii vizuale, trasarea strategiei de brand şi de comunicare, respectiv implementarea, etapă care este în derulare atât la nivelul băncii, cât şi al companiilor Grupului Financiar Banca Transilvania.

Banca Transilvania a fost înfiinţată în urmă cu 22 de ani, în Cluj-Napoca, cu o echipă formată din 13 persoane. În prezent activitatea este organizată pe trei linii de afaceri: Corporate, IMM şi Retail. Banca are peste 7.300 de angajaţi şi peste 2,2 milioane de clienţi.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO