Băncile nu vor lucra cu publicul pe 1 şi 2 mai, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale

Băncile comerciale nu vor avea activitate cu publicul în zilele de 1 şi 2 mai, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale, care vor fi deschise luni, 2 mai, în marea lor majoritate, dar şi duminică, 1 mai, în anumite cazuri, scrie Agerpres.
Economica.net - joi, 28 apr. 2016, 12:26
Băncile nu vor lucra cu publicul pe 1 şi 2 mai, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale
Banca Comercială Română (BCR) informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zile de 1 şi 2 mai 2016, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale, care vor fi deschise luni, 1 mai, şi, în anumite cazuri, şi duminică, 1 mai. 

‘Programul de lucru cu publicul este afişat la loc vizibil în toate unităţile băncii. (…) BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) care vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv de sărbătorile legale’, se arată în comunicatul băncii. 

În document se menţionează faptul că, în această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24. 

Mai mult, clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare prin internet, de pe telefonul mobil, sau prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile în zonele 24 Banking sau la terţi. 

‘Zonele 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare. 24 Banking BCR este o zonă amenajată în cadrul anumitor unităţi BCR, disponibilă 24 de ore din 24, 100% automatizată, dotată cu echipamente care permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar’, se mai arată în comunicat. 

Şi Raiffeisen Bank anunţă că zilele de 1 şi 2 mai 2016 sunt zile nelucrătoare în unităţile sale, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienţi (Call Center), cu excepţia unităţilor din cadrul hypermarket-urilor, reţeaua Selgros şi a mall-urilor, care vor fi deschise luni, 1 mai, şi, în anumite cazuri, şi duminică, 1 mai. . 

‘Pe 30 aprilie 2016, agenţiile cu orar de sâmbătă vor avea programul normal, cu excepţia unităţilor din hypermarket-uri, mall-uri şi Selgros’, se arată într-un comunicat al băncii. 

În document se mai menţionează că departamentul Servicii Clienţi (call center) va asigura permanenţa pe serviciile Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online. 

Nici unităţile Băncii Comerciale Feroviară (BCF) nu sunt deschise publicului în data de 2 mai 2016. 

‘Revenim la programul normal începând cu ziua de 3 mai 2016, iar până atunci puteţi efectua cu încredere orice fel de plată sau tranzacţie folosind următoarele modalităţi: bancomatele BCF sau CEC Bank, peste 1.100, la aceleaşi comisioane minime, plăţile cu cardul, serviciul de internet banking’, reiese dintr-un mesaj al băncii, postat pe site-ul propriu.

Te-ar mai putea interesa și
CNSU a actualizat lista statelor în funcție de rata de incidență. Franţa a intrat în zona roşie
CNSU a actualizat lista statelor în funcție de rata de incidență. Franţa a intrat în zona roşie
Spania, Marea Britanie, Franţa, Olanda, Portugalia şi Grecia se numără printre ţările aflate în zona roşie de incidenţă COVID. Franța fost introdusă pe lista roșie în urma creșerii......
Angajații Amazon vor putea lucra de acasă până la începutul lui 2022
Angajații Amazon vor putea lucra de acasă până la începutul lui 2022
Grupul Amazon, cel mai mare retailer online din lume, nu se aşteaptă ca angajaţii săi de tip corporate să revină la ...
Blue Air va lansa începând din decembrie 2021 primul zbor direct Iași – Dublin
Blue Air va lansa începând din decembrie 2021 primul zbor direct Iași – Dublin
Compania Blue Air a a anunțat prin intermediul unui comunicat că a programat primul zbor direct între Iași și Dublin, ...
Consiliul Constituțional din Franța a decis în favoarea impunerii permisului sanitar și a vaccinării obligatorii a cadrelor sanitare
Consiliul Constituțional din Franța a decis în favoarea impunerii permisului sanitar și a vaccinării obligatorii a cadrelor ...
Consiliul Constituţional din Franţa a validat joi legea care instaurează permisul sanitar şi vaccinarea obligatorie a ...