1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 10 º

Extern

Barack Obama le mulţumeşte americanilor care s-au unit pentru a schimba naţiunea, înainte de a pleca spre Palm Springs

Barack Obama le-a mulţumit vineri după-amiază cetăţenilor americani care s-au unit în ultimii opt ani de mandat prezidenţial în încercarea de a schimba întreaga naţiune, de jos în sus, şi de a elimina instituţiile privilegiului înrădăcinate în Statele Unite. De asemenea, înainte de a se îmbarca alături de Michelle Obama pentru un ultim zbor cu aeronava Air Force One, fostul preşedinte a menţionat că cel mai important privilegiu al vieţii sale a fost acela de a conduce naţiunea.

20 ian, 2017 | News.ro

”Eu şi Michelle am cam exploatat această despărţire şi se cuvine să fiu concis de această dată. Am spus înainte şi voi spune din nou, că atunci când am început această călătorie, am făcut-o cu o credinţă în abilitatea americanilor şi în abilitatea noastră de a ne uni şi a schimba naţiunea în mai bine pentru copiii şi nepoţii noştri”, şi-a început fostul preşedinte democrat ultimul discurs de la baza militară St. Andrews, înainte de a decola alături de Michelle Obama spre Palm Springs.

De asemenea, fostul lider american a explicat că în ultimii ani de mandat a reuşit să promoveze o schimbare de ”jos în sus”, care a zguduit puternic instituţiile privilegiului din Statele Unite.

”Cu toţii aţi venit împreună, cei din orăşele şi din metropole, o mulţime de tineri care au decis să creadă. Aţi reuşit să dărâmaţi uşi şi să vorbiţi cu părinţii voştri, care nici nu ştiau cum să pronunţe numele Barack Obama”.

De asemenea, fostul preşedinte a explicat că a reprezentat alături de soţia sa doar o faţă şi o voce a schimbării, însă acest proces aparţine cetăţenilor americani.

”Toate lucrurile extraordinare care s-au întâmplat în ultimii zece ani, ele s-au întâmplat doar datorită vouă... Nu punem punct, aceasta este doar o virgulă înb istoria continuă a Americii”, a declarat Obama.

Fostul preşedinte a promis că va rămâne alături de americani chiar şi în viaţa sa de după Casa Albă.

”Da. Am făcut asta. Da. Putem!”,  a spus fostul lider de la Washington.

Ulterior, Barack şi Michelle Obama şi-au luat la revedere pentru ultima dată la baza St. Andrews şi s-au îmbarcat în avionul prezidenţial Air Force One spre Palm Springs.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO