1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

News

Barna: Toți deputații și senatorii USR își vor da mâine demisia din Parlament, pentru a nu beneficia de pensii speciale

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat luni seară pe Facebook că mâine dimineață toți deputații și senatorii formațiunii pe care o conduce își vor da demisia din Parlament. El a motivat această acțiune, prin faptul ce aleșii USR nu vor să-și finalizeze mandatele, pentru a nu beneficia de pensii speciale.

23 noi, 2020 | ECONOMICA.net

"Așa cum am anunțat în această după-amiază, mâine dimineață deputații și senatorii USR își vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială. Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară. Să reprezinți voința populară este o onoare, nu o corvoadă", a scris Barna.

El susține că pentru USR-PLus susținerea eliminării pensiilor speciale este o condiție esențială pentru partivciparea la vreo alianța post-electorală.

"Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată. Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat. USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare", a precizat Barna.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO