BAT invită studenții și absolvenții din România care își doresc să avanseze rapid în HR, Finance sau Marketing să se alăture programului Global Graduate

BAT România, liderul pieței de tutun locale și unul dintre angajatorii de top din țară, lansează o nouă campanie de recrutare a programului Global Graduate destinat studenților și absolvenților din România. Programul Global Graduate are un istoric de peste 15 ani în BAT România și a fost conceput pentru cei aflați la început de carieră și care își doresc să avanseze rapid într-unul dintre domeniile HR, Finance și Marketing, într-un mediu de lucru brazat pe diversitate, colaborare, spirit de echipă și efortul de a deveni mai buni în fiecare zi.
Ion Dobreanu - joi, 21 iul. 2022, 09:57
BAT invită studenții și absolvenții din România care își doresc să avanseze rapid în HR, Finance sau Marketing să se alăture programului Global Graduate

În cadrul campaniei de recrutare demarate în prezent, BAT România pune la dispoziție poziții deschise în 3 departamente diferite : HR, Fianance și Marketing. Potențialii candidați se pot înscrie pe site-ul de cariere BAT pentru a intra în programul de recrutare Global Graduate.

Global Graduate este un program dedicat celor aflați la început de carieră, oferindu-le oportunitatea de a lucra într-un mediu profesionist și creativ, unde dobândesc o experiență reală în domeniul corporate

Programul se desfășoară pe o perioadă de 18 luni, iar fiecare candidat va experimenta prin 3 rotații de câte 6 luni specificul proiectelor din cele 3 departamente incluse în program – Marketing, Finance & Human Resources – alături de echipe dedicate, de mentori și de un coach personal, urmând ca la final să aibă posibilitatea de a-și începe cariera pe o poziție de junior manager în departamentul selectat.

Obiectivul programului este de a oferi studenților și absolvenților aflați la început de carieră șansa să se dezvolte într-un mediu de business real alături de profesioniști din industrie, să-și testeze abilitățile și să dezvolte altele noi, într-un proces accelerat de avansare cu multe provocări, oportunități de afirmare și networking. Printre beneficii se numără programul flexibil de lucru, un pachet salarial competitiv care include bonus anual și de vacanță, accesul la programe de training specializate și șansa de a participa la o academie globală de 2 săptămâni, din care fac parte peste 180 de global graduates din întreaga lume.

Pentru a oferi mai multe detalii despre program, foști Global Graduates au povestit în cadrul campaniei de promovare despre experiența lor în companie și despre cum să îți setezi așteptările dacă îți dorești să candidezi pentru una dintre pozițiile disponibile la BAT. Campania a avut ca scop evidențierea experiențelor unice ale absolvenților programului. Studeții și absolvenții la început de carieră au posibilitatea de a descoperi ce îi face speciali la locul de muncă și cum să își pună în valoare talentul, astfel încăt să devină profesioniști la rândul lor și să aspire spre o carieră în top management.

“Programul Global Graduate oferă oportunitatea de a lucra într-un mediu internațional și de a colabora zilnic cu colegi din toate colțurile lumii în cadrul proiectelor. Participanții vor avea posibilitatea să se alăture unei organizații puternice, în momentul uneia dintre cele mai mari transformări ale industriei. Acest program a fost implementat și testat cu succes de-a lungul anilor, iar o mare parte din top management-ul BAT din Europa și Europa Centrală și de Sud și-a început cariera într-un rol de Global Graduate”, a declarat Yulia Begemann, Director de resurse umane și incluziune al Ariei Europa centrală și de sud în cadrul BAT.

BAT România este parte a grupului BAT, care are operațiuni în peste 180 de piețe din întreaga lume și peste 53.000 de angajați la nivel global. Local, BAT este un anagajator strategic în România, creând aproape 3.000 de locuri de muncă bine plătite în cadrul celor trei companii prezente pe piața locală. Numărul de angajați ai BAT a crescut constant, în medie cu circa 10% în fiecare dintre cei 25 de ani de existență a companiei în România.

BAT Trading, entitatea locală de distribuție a BAT, a fost desemnată drept cel mai apreciat angajator din segmentul local FMCG, conform studiului global Randstad Employer Brand 2022. De asemenea, BAT alocă anual unul dintre cele mai mari bugete de training și dezvoltare profesională de pe piața locală: peste 1 milion de euro anual, cu o investițíe medie per angajat de peste 1.500 de euro/an.

BAT și-a asumat obiectivul de a construi un viitor mai bun – A Better Tomorrow™ – și de reducere a impactului afacerii sale prin dezvoltarea unei noi categorii de produse cu risc redus*. Susținerea unei culturi organizaționale în care angajații sunt încurajați să se dezvolte, să crească și să inoveze într-un mediu divers și incluziv a fost întotdeauna un obiectiv important pentru BAT și este un element central în accelerarea acestei transformări.

Despre BAT în România

  • BAT este prezentă pe piața din România de 25 ani. Impactul BAT în economia României în această perioadă este de 125 de miliarde de euro**
  • În 2021, BAT este cel mai mare contribuabil la bugetul de stat, pentru al doilea an consecutiv. Compania a plătit aproape 11 miliarde de lei la bugetul de stat anul trecut.
  • BAT este liderul pieței tutunului din România, cu o cotă de peste 50%
  • BAT a lansat în România în decembrie 2017 dispozitivul glo, cel mai inovator produs al companiei care încălzește, nu arde tutunul.
  • BAT este activă în România prin fabrica de la Ploiești, a doua cea mai mare fabrică a grupului din Europa, compania de distribuție BAT Trading și centrul de servicii integrate din București – Global Business Services (GBS).

 

Despre BAT la nivel Global

BAT este o companie de top, cu mai multe categorii de bunuri de larg consum, al cărei obiectiv este de a construi un viitor mai bun (A Better Tomorrow™) prin reducerea impactului asupra sănătății, ceea ce presupune angajamentul de a oferi consumatorilor adulți o gamă variată de produse cu risc redus*.

Compania continuă să susțină clar că fumatul cauzează riscuri majore la adresa sănătății și că singura modalitate prin care acestea pot fi evitate este renunțarea la fumat. BAT îi încurajează pe cei care continuă să fumeze să facă trecerea complet la alternative cu un risc redus dovedit științific*. Pentru aceasta, BAT se transformă într-o companie orientată integral spre consumatori, cu mai multe categorii de produse de larg consum.

Obiectivul BAT este de a ajunge la 50 de milioane de consumatori ai produselor sale care nu ard tutunul până în 2030 și de a genera venituri de 5 miliarde de lire sterline din noile categorii de produse, până în 2025. BAT și-a stabilit obiective extinse de sustenabilitate, inclusiv atingerea pragului de zero emisii de dioxid de carbon provenite din propriile activități (Scop 1 și 2) până în 2030, eliminarea plasticului de unică folosință nenecesar și tranziția integrală la ambalaje de plastic reutilizabile, reciclabile sau compostabile până în 2025.

BAT are peste 53.000 de angajați și operează în peste 180 de țări. Grupul BAT a generat venituri de 25,8 miliarde GBP în anul 2020 și un profit din operațiuni de 9,9 miliarde GBP.

Portofoliul strategic al companiei conține mărcile globale de țigări și o gamă tot mai extinsă de produse cu riscuri reduse*. Noile categorii de produse ale companiei includ țigări electronice, produse care încălzesc tutunul, produse moderne pentru uz oral, inclusiv produse cu nicotină pentru uz oral fără tutuprecum și produse orale tradiționale, cum ar fi snus și snuff umed. În 2020, BAT a avut 13,5 milioane de consumatori de produse care nu ard tutunul, o creștere de 3 milioane față de anul anterior.

*Bazat pe dovezile existente și presupunând o trecere completă de la fumat la aceste produse. Aceste produse nu sunt lipsite de risc și provoacă dependență.
**Studiu independent Civitta 2021

Te-ar mai putea interesa și
Premierul spaniol Pedro Sanchez şi-a suspendat îndatoririle publice şi se gândeşte dacă va demisiona
Premierul spaniol Pedro Sanchez şi-a suspendat îndatoririle publice şi se gândeşte dacă va demisiona
Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a anunţat miercuri că îşi suspendă îndatoririle publice "timp de câteva zile" pentru a decide dacă mai vrea să rămână în fruntea guvernului, după ce......
Proiectul Interconectării Energetice Grecia-Egipt avansează. Încep licitațiile pentru studii de fezabilitate
Proiectul Interconectării Energetice Grecia-Egipt avansează. Încep licitațiile pentru studii de fezabilitate
Sectorul energetic european se află în fața unei dezvoltări majore odată cu anunțul deschiderii licitațiilor pentru ...
Parlamentul European a adoptat noi norme ale UE pentru combaterea spălării banilor
Parlamentul European a adoptat noi norme ale UE pentru combaterea spălării banilor
Parlamentul European, reunit la Strasbourg în ultima sesiune plenară din legislatura 2019-2024, a adoptat miercuri un pachet ...
Rusia va viza armele nucleare ale NATO din Polonia, dacă vor fi instalate – viceministrul de externe rus
Rusia va viza armele nucleare ale NATO din Polonia, dacă vor fi instalate – viceministrul de externe rus
Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi că facilităţile nucleare ale NATO, dacă vor fi instalate ...