BBC Entertainment, BBC Knowledge şi BBC World News – disponibile pe Orange TV

BBC Entertainment, BBC Knowledge şi BBC World News vor fi disponibile în pachetul Universe HD al platformei DTH lansate recent de Orange România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Economica.net - mar, 25 iun. 2013, 16:18
BBC Entertainment, BBC Knowledge şi BBC World News - disponibile pe Orange TV

BBC Worldwide şi BBC World News au anunţat, marţi, încheierea unui acord cu Orange privind distribuirea unor noi canale în România.

Lansarea pe Orange TV a BBC Knowledge, care difuzează unele din cele mai bune documentare britanice, continuă expansiunea postului de televiziune în regiunea Europei Centrale şi de Est. BBC Knowledge s-a lansat, pentru prima dată, în 2013, în Cipru, Ungaria, România şi Slovenia. Acum, din ce în ce mai mulţi abonaţi vor avea posibilitatea să privească programele de talie mondială ale BBC, acoperind teme diverse, de la istorie naturală la ştiinţă, tehnologie şi aventură. Emisiuni precum „Planeta îngheţată”, „Teoria se dezintegrează”, „Top Gear SUA” şi „Viaţa secretă a dinozaurilor” vor fi disponibile abonaţilor datorită acestui nou acord.

Citeste si: Orange lansează serviciile TV. Oferă 100 de canale, dintre care 42 HD. Vezi preţurile

Ian McDonough, vicepreşedinte executiv al BBC Worldwide pentru Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, a declarat: „După lansarea cu succes a BBC Knowledge în România, la începutul acestui an, este foarte plăcut să constaţi că există o cerere pentru canalele BBC pe această nouă şi interesantă platformă TV. Canalele noastre încep să fie din ce în ce mai răspândite în Europa Centrală şi de Est. Aşteptaţi-vă la mai multe anunţuri de acest gen în lunile următoare”.

Colin Lawrence, director de distribuţie al BBC Global News Ltd, a spus: „Avem deja un nivel ridicat de apreciere al BBC News din partea publicului în multe pieţe est-europene, aşa că sunt încântat de această nouă oportunitate şi salut extinderea relaţiei noastre cu Orange”.

Julien Ducarroz, CCO al Orange România, a adăugat: „Suntem încântaţi de parteneriatul cu BBC Worldwide şi BBC World News în România. Având în vedere reputaţia excelentă a BBC în ceea ce priveşte divertismentul, documentarele şi programele de ştiri, aceste canale constituie o parte esenţială a ofertei”.

BBC Entertainment, care oferă comedii şi drame britanice produse de BBC şi de cele mai importante companii de producţie independente din Marea Britanie, s-a lansat în România pe frecvenţa sa paneuropeană în 2009.

BBC World News este disponibil în România de mai bine de zece ani, oferind ştiri internaţionale de înaltă calitate, evenimente de actualitate şi programe de lifestyle precum „HARDtalk” cu Stephen Sackur, „Global” cu Jon Sopel şi „Fast Track”.

Noul pachet TV al Orange România îşi completează serviciul de telefonie mobilă existent şi se transmite prin intermediul satelitul SES Astra.

Te-ar mai putea interesa și
Încă un an pe pierdere pentru Wizz Air: 535 de milioane de euro în 2022. În România are o cotă de piață de 66% pe segmentul low-cost
Încă un an pe pierdere pentru Wizz Air: 535 de milioane de euro în 2022. În România are o cotă de piață de 66% pe ...
Operatorul low-cost Wizz Air a înregistrat o pierdere de 535 milioane de euro în anul financiar 2023, care s-a încheiat la 31 martie anul acesta, deși numărul pasagerilor transportați aproape......
Altex oferă transport gratuit la comenzile online, indiferent de valoare
Altex oferă transport gratuit la comenzile online, indiferent de valoare
Altex oferă transport gratuit la comenzile online, indiferent de valoare, începând de astăzi, 8 iunie, a anunțat compania. ...
În Oradea s-a deschis o clinică de medicină hiperbară în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro
În Oradea s-a deschis o clinică de medicină hiperbară în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro
În Oradea s-a deschis o clinică specializată în medicină hiperbară, cu o investiţie de 1,5 milioane de euro. Clinica ...
Angajaţii din sănătate, în marş către Piaţa Revoluţiei, unde vor picheta Ministerele Sănătăţii şi Muncii
Angajaţii din sănătate, în marş către Piaţa Revoluţiei, unde vor picheta Ministerele Sănătăţii şi Muncii
Angajaţii din sănătate, care au protestat timp de o oră în Piaţa Victoriei, nemulţumiţi de salarizarea din sistem, ...