BCR a lansat noua versiune a site-ului www.bcr.ro

Banca Comercială Română (BCR) a lansat noua versiune a website-ului său - www.bcr.ro, versiune care are la bază unul dintre cele mai avansate sisteme de administrare a conţinutului, se arată într-un comunicat al băncii.
Economica.net - mie, 13 ian. 2016, 10:13
BCR a lansat noua versiune a site-ului www.bcr.ro

Potrivit comunicatului, clienţii BCR beneficiază acum de un conţinut mai simplu şi mai uşor de înţeles, dar şi de o vizibilitate mai mare a produselor şi serviciilor aflate în prim-plan. În plus, au posibilitatea de a solicita online produsele băncii prin formularele existente în majoritatea paginilor de produs.

‘Suntem foarte mândri că am finalizat implementarea noului website www.bcr.ro, chiar mai devreme decât lansarea planificată iniţial, însă acest lucru a însemnat o cantitate foarte mare de muncă şi dăruire din partea echipei de proiect. EMIL, aşa cum îi spunem noi noului website BCR, nu este doar un simplu site, este angajamentul nostru faţă de client, este încă un pas în demersul nostru de a schimba imaginea şi abordarea BCR în mediul online’, a declarat Marian Ignat, director executiv Digital Banking, BCR.

Noul www.bcr.ro este adaptat pentru toate dispozitivele (telefon, tabletă, desktop) şi indică rapid şi precis locaţia sucursalelor şi bancomatelor BCR din apropiere prin funcţia de geolocalizare din browser.

‘Vom continua să îmbunătăţim noul site până când vom reuşi să-l transformăm într-un important canal de vânzare. Noul design al website-ului www.bcr.ro este doar primul pas din seria de noutăţi digitale pe care le pregătim în 2016. Am început prin regândirea întregului conţinut referitor la serviciile şi produsele noastre, astfel încât să fie mai relevant pentru clienţii noştri şi mai simplu de înţeles. Cu alte cuvinte, am tradus banking-ul pe înţelesul tuturor. Am integrat website-ul dedicat produselor digitale (www.24banking.ro) în noul www.bcr.ro şi am creat o secţiune ^Help Center^ în care încercam să oferim răspunsuri clare celor mai frecvente întrebări primite până acum. De asemenea, clienţii pot căuta ceea ce îi interesează folosind direct secţiunea de ^Căutare^, care funcţionează predictiv’, a declarat Cristian Mustaţă, şef departament Strategie Digitală, BCR.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe. BCR este banca numărul 1 în România după valoarea activelor (14,4 miliarde euro), după numărul de clienţi, dar şi pe segmentele de economisire şi creditare.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori și actualizează schema de sprijin pentru toți consumatorii de......
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...