BCR: Creditul de nevoi personale în lei, fără comisioane şi cu dobândă fixă de la 8,5% pe an

Banca Comercială Română (BCR) a lansat o ofertă promoţională la creditele de nevoi personale nou acordate, fără comisioane şi cu dobândă fixă de la 8,5% pe an.
Economica.net - joi, 19 mart. 2015, 08:57
BCR: Creditul de nevoi personale în lei, fără comisioane şi cu dobândă fixă de la 8,5% pe an

Facilitatea de dobândă fixă de la 8,5% pe an este valabilă pentru credite acordate pe maximum 3 ani şi de 9% pe an pentru credite acordate pe 5 ani. Banca nu percepe comision de analiză şi administrare, iar asigurarea de viaţă este gratuită. Oferta este valabilă pentru toate persoanele care solicită credite noi sau aleg să-şi refinanţeze la BCR creditele sau cardurile de credit în derulare la alte bănci, precizează BCR, într-un comunicat.

În premieră, banca introduce şi bonificaţia Happy Hours, prin care clienţii pot obţine o reducere suplimentară de dobândă, de 0,1% puncte procentuale.

Clienţii pot primi reducerea de dobândă de 0,1 p.p., dacă depun o cerere de credit DIVERS în fiecare zi de vineri, în perioada 10 martie – 3 mai 2015, între orele 13.30 – 15.30, în orice agenţie din oraşele Arad, Cluj Napoca, Timişoara, Craiova, Sibiu, Braşov, Piteşti, Ploieşti, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti.

Banca solicită numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fără garanţii DIVERS BCR – adeverinţa de salariu, fişa fiscală/formular BCR şi factura de utilităţi sau talon de pensie, decizie de pensionare definitivă şi factură de utilităţi, în cazul veniturilor realizate din pensii. Cu aceleaşi 3 acte, clienţii pot lua şi un card de credit BUN DE PLATĂ.

Toate persoanele care îşi încasează salariul sau pensia în cont la BCR beneficiază de aprobare rapidă a cererilor de credit, în maximum trei ore.

Banca oferă asigurarea de viaţă gratuit şi acordă o reducere de 20% a primei în cazul poliţelor de asigurare de şomaj şi invaliditate.

În cazul cardului de credit BUN DE PLATĂ, clienţii beneficiază în primul an de comisioane de emitere şi administrare ZERO în cazul în care achiziţionează un card de credit împreună cu un alt produs de creditare BCR. Totodată, clienţii primesc până la 5% din valoarea cumpărăturilor, lunar, bani înapoi în cont la folosirea cardului la plată la anumiţi comercianţi.

În luna martie, spre exemplu, clienţii primesc 5% bani în cont pentru sumele reprezentând taxe şi impozite plătite cu cardul de credit. Oferta este valabilă în perioada 10 Martie – 3 Mai 2015.

BCR dă un exemplu de calcul:

DAE = 9,38% pentru un credit DIVERS BCR în valoare totală de 18.000 lei, acordat pe 5 ani; dobândă fixă: 9%/an; rată lunară: 374 lei; valoare totală plătibilă: 22.419 lei. Dobânda se stabileşte în funcţie de istoricul de creditare, comportamentul de plată, vechimea şi continuitatea în muncă şi poate ajunge până la 14%/an.

DAE = 31,89% pentru o valoare a liniei cardului de credit BUN DE PLATĂ de 5.367 lei, trasă imediat şi în totalitate, calculată pe o perioadă de 12 luni; dobândă fixă: 28%/an; comisioane: 0 lei emitere, 45 lei/an administrare, începând cu al 2-lea an.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România după valoarea activelor (14,4 miliarde euro).

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri şi 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 538 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – aproape 2.000 de bancomate şi POS – 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 45.000 de angajaţi deservesc 16,2 milioane de clienţi în cadrul a 2.800 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia). La sfârşitul anului 2014, Erste Group deţinea active totale în valoare de 196,3 miliarde euro şi înregistra un raport cost/venituri de 55,1%. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,6%.

Te-ar mai putea interesa și
Comisia Europeană propune un al noulea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei. Acesta ar urma să cuprindă trei bănci și industria de apărare
Comisia Europeană propune un al noulea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei. Acesta ar urma să cuprindă trei bănci ...
Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a propus miercuri adăugarea a circa 200 de persoane pe lista de sancţiuni adoptate de UE contra Rusiei după agresiunea contra Ucrainei, noul......
ATP a amendat Federația Britanică de Tenis cu 1 milion de dolari pentru că a interzis în acest an participarea sportivilor ruși și belaruși la turneele sale
ATP a amendat Federația Britanică de Tenis cu 1 milion de dolari pentru că a interzis în acest an participarea sportivilor ...
Federaţia britanică de tenis (LTA) a fost amendată de ATP cu 1 milion de dolari pentru că nu a acceptat participarea ...
Directorul general adjunct al Renault, Clotilde Delbos, a demisionat
Directorul general adjunct al Renault, Clotilde Delbos, a demisionat
Clotilde Delbos, şef al noii divizii de mobilitate Mobilize a grupului Renault şi adjunct al directorului general Luca ...
Fondurile de pensii private au ajuns în septembrie 2022 să acumuleze active de peste 92 de miliarde de lei
Fondurile de pensii private au ajuns în septembrie 2022 să acumuleze active de peste 92 de miliarde de lei
Fondurile de pensii private din România au cumulat active în cuantum de 92,04 miliarde de lei la finalul lunii septembrie ...