BCR şi Asociaţia Clujul Văzut Altfel au lansat aplicaţia „Top City Card”

Asociaţia Clujul Văzut Altfel şi Banca Comercială Română (BCR) lansează aplicaţia Top City Card, primul ghid turistic din lume disponibil pe smartphone asociat unui city card, potrivit unui comunicat al băncii.
Economica.net - vin, 11 mart. 2016, 11:53
BCR şi Asociaţia Clujul Văzut Altfel au lansat aplicaţia

Deţinătorii de carduri BCR City Card pot descărca gratuit aplicaţia disponibilă în Apple Store şi Google Play, iar activarea aplicaţiei se face cu ajutorul numărului de card, se arată în comunicatul BCR.

Utilizatorii au posibilitatea de a selecta oraşul dorit (Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Timişoara) şi de a vizualiza partenerii din cadrul proiectului, obiectivele turistice din locul selectat, dar şi informaţii referitoare la ofertele disponibile pentru posesorii de BCR City Card sau Top City Card.

‘Ne dorim să transformăm utilizatorii aplicaţiei din simpli trecători, care parcurg în grabă o zonă cu potenţial turistic şi care, poate, admiră pe fereastra maşinii ruinele unei cetăţi, în potenţiali turişti. Să îi determinăm să se oprească, fie şi pentru câteva minute, şi să afle povestea acestor locuri deosebite pe care le promovăm prin intermediul proiectului. Un muzeu, o rezervaţie naturală sau ruinele unei cetăţi pot ascunde poveşti frumoase care, datorită acestei tehnologii încorporate în aplicaţia Top City Card, devin mai accesibile oamenilor’, a declarat Attila Kiraly, preşedintele Asociaţiei ‘Clujul Văzut Altfel’.

Aplicaţia Top City Card îi ajută pe deţinătorii de BCR City Card şi Top City Card să descopere rapid şi uşor locaţiile partenere. Bazându-se pe localizarea utilizatorului, aplicaţia le va permite acestora să caute cele mai apropiate oferte din oraş, grupate pe categorii şi domenii de activitate, de la restaurante, cafenele, pub-uri, până la hoteluri, activităţi de petrecere a timpului liber şi obiective cultural-turistice. Utilizatorul poate selecta modul de afişare a rezultatelor (listare sau hartă), poate opta pentru funcţia de navigare şi are la dispoziţie detalii despre aceste puncte de interes (fotografii, date de contact, oferta city card disponibilă, informaţii generale etc).

‘După 9 luni de la lansarea BCR City Card, primul card de debit, contactless, emis instant, revenim cu un nou proiect ambiţios dezvoltat împreună cu Asociaţia ^Clujul Văzut Altfel^ pentru clienţii noştri tineri. Aplicaţia Top City Card va consolida legătura Băncii Comerciale Române cu deţinătorii de carduri pentru că ne va permite să observăm preferinţelor clienţilor noştri atunci când vine vorba despre cumpărături, locurile unde servesc masa sau petrecerea timpului liber’, a declarat Sorin Cordovan, director zonal BCR.

Pe lângă recomandările date şi informaţiile referitoare la ofertele City Card, aplicaţia Top City Card se foloseşte de o tehnologie inovativă care permite dispozitivelor amplasate la partenerii din cadrul proiectului să comunice în mod direct cu aplicaţia instalată pe terminalele mobile ale utilizatorilor.

BCR o valoarea a activelor de 14,4 miliarde euro fiind unul dintre cele mai valoroase branduri financiare din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Banca oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri şi 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 511 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR are la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM, aproape 2.000 de bancomate şi POS-uri, 13.500 de terminale pentru plata cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajaţi deservesc 16,2 milioane de clienţi în cadrul a 2.800 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia). La sfârşitul primului trimestru din 2015, Erste Group deţinea active totale în valoare de 202,6 miliarde euro şi înregistra un raport cost/venituri de 56,1 %.

Te-ar mai putea interesa și
Honda va investi peste 800 de milioane de dolari până în 2030 pentru extinderea fabricii sale din Brazilia
Honda va investi peste 800 de milioane de dolari până în 2030 pentru extinderea fabricii sale din Brazilia
Constructorul auto japonez Honda va investi 4,2 miliarde de reali (807,74 de milioane de dolari) în fabrica sa Itirapina din Brazilia până în 2030, a declarat vineri un director, adăugând că......
Dacia Sandero, liderul clasamentului înmatriculărilor din Europa în primele trei luni din 2024
Dacia Sandero, liderul clasamentului înmatriculărilor din Europa în primele trei luni din 2024
Dacia Sandero a reușit să se mențină pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul ...
Importurile de gaze naturale ale României au crescut cu 18,2% în primele două luni din 2024, iar producția cu 2%
Importurile de gaze naturale ale României au crescut cu 18,2% în primele două luni din 2024, iar producția cu 2%
România a importat, în primele două luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 207.200 de tone echivalent ...
Ministerul Muncii: 923.578 de persoane cu dizabilități erau înregistrate în România la 31 decembrie 2023
Ministerul Muncii: 923.578 de persoane cu dizabilități erau înregistrate în România la 31 decembrie 2023
Numărul total de persoane cu dizabilităţi era, la 31 decembrie 2023, de 923.578 de persoane, dintre care 98,28% (907.715 ...