1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

News

BEM a admis şase candidaţi independenţi la alegerile parlamentare; 12 partide au depus liste

Biroul Electoral Municipal (BEM) a emis decizii de admitere a candidaturii în cazul a cinci candidaţi independenţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. 

29 oct, 2016 | Agerpres

Potrivit site-ului instituţiei, la Bucureşti au fost admise candidaturile pentru mandatul de deputat ale Elenei Udrea, Theodor Paleologu, Remus Cernea, Costel Vişinel Bălan, Gabriel Ion Linţă, George Alexandru Manciu. Totodată, BEM a respins candidatura depusă de Marian Staş, întrucât acesta a prezentat doar 1.788 de semnături, faţă de necesarul de 17.797.

Pentru Bucureşti au depus liste la Biroul Electoral Municipal 12 partide: Partidul Naţional Liberal, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, Partidul Mişcarea Populară, Partidul Social Democrat, Partidul România Unită, Partidul Socialist Român, Uniunea Salvaţi România, Partidul România Mare, Partidul Ecologist Român, Alianţa Noastră România şi Partidul Noua Românie.

Până sâmbătă seară nu au fost postate pe site-ul BEM decizii de admitere sau respingere a listelor acestor partide pentru colegiile parlamentare din Capitală.

Potrivit HG 635/2016 pentru aprobarea calendarului electoral al alegerilor parlamentare din 2016, data limită de depunere a listelor de candidaţi şi a candidaturilor independente pentru Senat şi Camera Deputaţilor în circumscripţiile din ţară a fost 27 octombrie.

Până pe 29 octombrie, birourile electorale de circumscripţie trebuie să admită sau să respingă candidaturile pentru Senat şi Camera Deputaţilor

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO