Ben Affleck a primit interdicţie să joace blackjack într-un cazinou din Las Vegas

Actorul şi regizorul american Ben Affleck nu mai are permisiunea să joace blackjack într-un cazinou din Las Vegas, deoarece este "prea bun" la acest joc de cărţi, a declarat vineri o sursă din anturajul artistului.
Economica.net - sâm, 03 mai 2014, 11:55
Ben Affleck a primit interdicţie să joace blackjack într-un cazinou din Las Vegas

Ben Affleck, în vârstă de 41 de ani, a fost întrerupt, la începutul săptămânii, de gărzile de securitate de la Hard Rock Casino, din Las Vegas, în timp ce juca blackjack, acestea spunându-i: „Eşti prea bun”. Totuşi, actorul a primit permisiunea de a juca alte jocuri în acelaşi cazinou, conform sursei citate.

În timpul incidentului, Ben Affleck se afla într-o scurtă vacanţă în Las Vegas, împreună cu soţia lui, actriţa Jennifer Garner, înainte de a începe filmările la continuarea peliculei „Man of Steel: Eroul”, în regia lui Zack Snyder, în care va interpreta rolul lui Batman, alături de Henry Cavill (Superman).

Recent, Ben Affleck a jucat rolul unui mogul al jocurilor de noroc online în lungmetrajul „Joc riscant/ Runner, Runner”, de Brad Furman.

Pe de altă parte, potrivit site-ului tmz.com, lui Ben Affleck i s-ar fi interzis accesul pe viaţă în cazinoul respectiv deoarece ar fi numărat cărţile de blackjack, o metodă probabilistică de a prezice cărţile care vor ieşi la următoarea mână.

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum „Good Will Hunting” – pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, „Armageddon – Sfârşitul lumii?”, „Dogma”, „Pearl Harbour”, „Daredevil” şi „Despre bărbaţi şi nu numai…”. El a regizat, printre altele, filmele „Dispărută fără urmă/ Gone baby gone” şi „The Town”, pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011.

Ben Affleck a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria „cel mai bun film”, pentru lungmetrajul „Argo”, pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.

Te-ar mai putea interesa și
Tarifele de transport şi de distribuţie pentru gazele naturale și energia electrică vor intra într-o nouă perioadă de reglementare – Silvia Vlăsceanu (HENRO)
Tarifele de transport şi de distribuţie pentru gazele naturale și energia electrică vor intra într-o nouă perioadă ...
Tarifele de transport şi de distribuţie energie electrică şi gaze naturale vor intra într-o nouă perioadă de reglementare, iar o metodologie aflată în consultare publică prevede......
Și Hidroelectrica testează piața: a scos la vânzare energie cu livrare în 2025, la prețul de 90 de euro/MWh. A vândut-o
Și Hidroelectrica testează piața: a scos la vânzare energie cu livrare în 2025, la prețul de 90 de euro/MWh. A vândut-o
Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a ieșit, după multă vreme, la vânzare de ...
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Stratum Energy România, compania care operează perimetrul de gaze naturale Poduri din județul Bacău, de către Emma Lambda Limited
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Stratum Energy România, compania care operează perimetrul de gaze naturale ...
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care compania cipriotă Emma Lambda Limited intenționează să preia ...
Kârgâzstanul a blocat de astăzi funcționarea TikTok, pentru a proteja sănătatea copiilor. Organizațiile neguvernamentale denunță cenzura impusă de Guvern
Kârgâzstanul a blocat de astăzi funcționarea TikTok, pentru a proteja sănătatea copiilor. Organizațiile neguvernamentale ...
Aplicaţia TikTok nu mai funcţionează începând din această joi în Kârgâzstan, la cererea serviciilor de securitate ...