1EUR = 4.8372 RON | Bucureşti 35 º

Imobiliare

Benevo începe construcţia la mallul din Bucureştii Noi în vara acestui an

Dezvoltatorul Benevo pregăteşte demararea lucrărilor de construcţie la mallul de pe terenul fostei fabrici Dacia Textile, din imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului. 

19 mar, 2014 | | ECONOMICA.net

Lucrările de construcţie la prima fază a proiectului comercial Victoria City Center din Bucureşti vor începe la mijlocul acestui an, iar deschiderea este programată pentru septembrie 2015, se arată într-un comunicat de presă al Benevo.

Victoria City Center va avea o suprafaţă închiariabilă de 60.000 mp, dar şi o componentă de birouri. Tot aici se va deschide şi un hipermarket Cora, iar printre retailerii care deschid magazine se numără H&M, C&A, Mango, Deichmann şi Cine Grand, pe partea de cinematograf.

CITEŞTE ŞI Cum va arăta viitorul mall din Bucureştii Noi şi ce chiriaşi are

Dezvoltatorul a anunţat că Burcu Uygurcetin, care a lucrat la GTC Bulgaria ca director de închiriere, iar apoi la GTC România ca şi chief marketing office, se va alătura echipei Benevo.

Benevo a început procesul de închiriere pentru cea de-a doua fază a proiectului – o clădire de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 16.500 mp. De asemenea, vor mai fi 3.000 mp de spaţii de retail care vor face legătura cu mallul, şi care va include şi o sală de fitness. Livrarea clădirii de birouri Victoria City Tower este planificată pentru prima jumătate a anului 2016.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO