Benvenuti, Lila Rossa și Xin Yue intră în Veranda Mall

Veranda Mall anunță intrarea în mall a Benvenuti - retailer de încălțăminte și marochinărie cu o pondere de aproximativ 80% a producătorilor italieni în portofoliul său de marfă, Lila Rossa - care va oferi o gamă variată de produse pentru cele mai diverse nevoi de înfrumusețare, precum și a restaurantului Xin Yue, care va completa zona de food court cu specialități asiatice.
Răzvan Zamfir - vin, 12 iul. 2019, 09:24
Benvenuti, Lila Rossa și Xin Yue intră în Veranda Mall

Retailer-ul Benvenuti a deschis la Veranda Mall cea de-a 54-a unitate la nivel național și cel mai modern magazin al său de încălțăminte și marochinărie. Magazinul are o suprafață de 240mp și a presupus o investiție de 120.000 de euro, la care se adaugă investiția în stocul de produse. 

„Ne bucurăm să deschidem cea mai modernă unitate a noastră în cadrul Veranda Mall. Atractivitatea zonei dar și dinamica dezvoltării centrului comercial ne-au făcut să ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri prin deschiderea unui nou magazin în zona Obor. Planurile noastre investiționale cuprind patru noi deschideri în următoarele 12 luni și depășirea cifrelor financiare de anul trecut. De altfel, în 2018 am atins o cifră de afaceri de 28,3 milioane de euro, în creștere față de anul precedent”, a declarat Miruna Dumitrescu, PR manager Benvenuti.

Retailer-ul Lila Rossa își deschide cel de-al doilea magazin la nivel național, aducând în atenția clienților săi produse profesionale de înfrumusețare și manichiură. Unitatea deschisă are 26mp și a presupus o investiție de 15.000 de euro, la care se adaugă o echipă dedicată de experți pregătiți să ofere cele mai bune sfaturi în materie de make-up.  

Veranda Mall va deveni și destinația favorită a iubitorilor de specialități culinare, prin deschiderea restaurantului cu specific asiatic, Xin Yue. Iubitorii preparatelor tradiționale chinezești și japoneze vor avea la dispoziție un restaurant de 80mp și o echipă formată din angajați, cu bucătari de origine asiatică.

„În acest moment pornim la drum cu un restaurant în Braşov, unul în București la Veranda Mall și încă unul în curs de amenajare în Brăila. Produsele noastre reprezintă în totalitate cultura asiatică și ne dorim să aducem publicului preparate tradiționale chinezești și japoneze”, a declarat Ni Leizhong, reprezentantul Xin Yue.

Veranda Mall este un centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, Decathlon, WorldClass, Benvenuti, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Orsay, C&A, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Lila Rossa, Optiblu, Sensiblu, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Toan’s, Xin Yue, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

    

Te-ar mai putea interesa și
Autovit demarează o campanie dedicată mașinilor noi care implică „peste 100 de dealeri”
Autovit demarează o campanie dedicată mașinilor noi care implică „peste 100 de dealeri”
Autovit, platformă online din România dedicată vânzării și cumpărării de mașini, demarează o campanie prin care pune la dispoziția potențialilor clienți „peste 1200 de autoturisme cu......
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a câştigat 109 miliarde de dolari în primul trimestru
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a câştigat 109 miliarde de dolari în primul trimestru
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei, cel mai mare din lume în condiţiile în care deţine active de peste 1.600 ...
Ţările UE trebuie să trimită sisteme antirachetă Ucrainei, spune Borrell
Ţările UE trebuie să trimită sisteme antirachetă Ucrainei, spune Borrell
Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ...
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,8% în primele două luni
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,8% în primele două luni
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut ca serie brută cu 10,8%, în perioada 1 ianuarie -29 februarie 2024, faţă ...