1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

BERD a fost premiată de Bursa din Bucureşti pentru contribuţia sa la dezvoltarea pieţei de capital româneşti

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a primit din partea Bursei de Valori Bucureşti premiul de investitor instituţional care a contribuit cel mai mult la dezvoltarea pieţei de capital, informează un comunicat al BERD.

04 feb, 2015 | Agerpres

Bursa de Valori Bucureşti a apreciat că BERD a fost 'cel mai mare şi mai activ investitor instituţional în Romania precum şi promotor al procesului de reforma a pieţei de capital şi al eliminării barierelor ce stau în calea dezvoltării acesteia'.

Premiul a fost înmânat de directorul BVB, Ludwik Sobolewski, cu ocazia unei ceremonii care a avut loc la Bucureşti în data de 2 februarie şi a fost acceptat de directorul BERD pentru România, James Hyslop, scrie Agerpres.

'BERD este un susţinător puternic al României şi suntem mândri să fim în fruntea eforturilor de consolidare a pieţei de capital din România. Obiectivul nostru este să contribuim la transformarea pieţei locale de capital într-o sursă realistă şi eficientă de capital pe termen lung pentru economia reală şi sectorul corporatist în special' a declarat James Hyslop.

În cadrul eforturilor sale destinate dezvoltării pieţei de capital din România, BERD a preluat o participaţie de 4,99% la Bursa de Valori Bucureşti. În plus, BERD a investit la recentele oferte publice iniţiale derulate de Romgaz şi Electrica. BERD este de asemenea cel mai mare investitor instituţional în România până la această dată investind aproximativ 7 miliarde euro în peste 368 de proiecte.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO