1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Imobiliare

Bergenbier îşi mută birourile în Global City Business Park

Global City Business Park, unul dintre proiectele de birouri din zona de Nord a Bucureştiului, anunță semnarea unui contract cu Bergenbier, brand deținut de către producătorul canadian de bere Molson Coors, se arată într-un comunicat al Global Finance, dezvoltatorul proiectului imobiliar.

09 mar, 2015 | ECONOMICA.net

„Începând cu această lună, angajații Bergenbier România vor beneficia de un nou sediu în cadrul Global City Business Park, suprafața totală a acestuia măsurând 1.200 metri pătrați", a declarat Ivana Bozjak, Partener şi Head of Real Estate în cadrul Global Finance.

În acest fel, gradul de ocupare al clădirilor Global City Business Park atinge, la început de an, un nivel de 60%, înregistrând astfel o creștere de 10% din totalul suprafeţei închiriabile față de aceeași perioadă a anului anterior. Acest lucru se datorează extinderilor chiriaşilor existenţi şi noilor clienți din 2014, precum Honda Trading sau Ninebot, spune dezvoltatorul.
În acest moment, Global City Business Park are 29 de chiriaşi, cea mai mare parte a suprafeţei închiriate fiind ocupată de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC România, Total Soft, Telus, Euroins, Ford, Bergenbier, Cycle şi Monsanto.

Pe lângă spaţiile de birouri, parterul celor două clădiri este ocupat de o zonă de retail care oferă celor peste 2.500 de persoane ce lucrează în incinta ansamblului de birouri acces la un restaurant self service, un business lounge, o cafenea, un salon de înfrumuseţare, o farmacie, două ATM-uri şi un magazin Inmedio. În plus, proiectul dispune de o suprafaţă de 28.000 metri pătrați construiţi subteran, unde se regăsesc peste 840 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior.

Situat în zona de Nord a Bucureştiului, Global City Business Park are o suprafaţă construită de 56.000 mp şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 mp, în două clădiri.
Proiectul a fost demarat în octombrie 2007 şi a fost finalizat în totalitate în februarie 2010.

În acest moment, Global City Business Park are 29 de chiriaşi, iar cea mai mare parte a suprafeţei închiriate este ocupată de companii precum Coca-Cola HBC România, Michelin România, Total Soft, Telus, Euroins, Ford, Cycle, ICAP, Quintiles, Daewoo şi Monsanto.
Global Finance, înființată în 1991 în Atena, este o firmă independentă de investiții. În 2005, Global Finance a intrat pe piața imobiliară, vizând investiții în România, Bulgaria și Serbia. Global Finance are birouri în Atena, Sofia, București și Belgrad.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO