Bilete de avion de la 70 de lei pe segment. Spre ce destinații poți zbura toamna asta mai ieftin

Dacă încă sunteți încă cu gândul la concediu, atunci puteți profita de ofertele companiilor aeriene și face o escapadă ieftină. Se găsesc chiar bilete ce pornesc de la 70 de lei pe segment.
Andrada Ghira - joi, 03 aug. 2023, 22:31
Bilete de avion de la 70 de lei pe segment. Spre ce destinații poți zbura toamna asta mai ieftin

Chiar dacă încă e vară, nu e prea devreme să vă rezervați un city-break toamna aceasta. Cu puțin noroc, veți găsi bilete ieftine de avion. Economica.net a făcut câteva simulări pe site-urile companiilor low-cost și vă prezintă câteva exemple. Am luat în calcul cele mai ieftine bilete, care au inclus doar un bagaj de mână, fără să mai punem la socoteală și tarifele percepute pentru alte servicii, precum locul din avion. Ne-am uitat în calendarul de prețuri ale companiilor low-cost și am combinat perioadele cu cel mai mic preț pentru destinația respectivă pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie.

Bilete la Wizz Air

138 de lei costă un bilet dus-întors spre Bologna în perioadele 3-11 octombrie, 10-18 octombrie. Biletul pentru un segment este de 70 de lei.

Tarife la 70 de lei pe segment se mai găsesc și spre Veneția Marco Polo, atât în luna octombrie, cât și în noiembrie. 3-14 octombrie și 11-14 noiembrie sunt perioade în care prețul unui bilet este de 138 de lei.

200 de lei costă în 7-14 noiembrie un bilet dus-întors spre Eindhoven. Adică 100 de lei pe segment. Sau în perioada 21-25 noiembrie.

Cu un preț de 100 de lei pe segment, și biletele dus-întors spre Oslo în octombrie costă 200 de lei. Și în luna noiembrie se găsesc bilete la acest preț pe segment, care pot fi combinate pentru a obține cel mai mic preț, de 200 de lei.

La același preț, și tot pentru octombrie, se găsesc prețul la bilete spre Londra Luton. Spre exemplu, în perioada 11-16 octombrie, prețul e de 200 de lei.

Pentru perioada 12-16 noiembrie, un bilet dus-întors spre Tirana cu Wizz Air costă 200 de lei, preț în care este inclus doar un bagaj de mână. Prețul biletului se reduce la jumătate pentru cei care au Wizz Discount Club. Același tarif îl găsiți și pentru perioada 22-29 noiembrie, 7-13 decembrie, 13-16 decembrie.

Un bilet de avion de la București la Praga cel mai mic preț pe care l-am găsit a fost de 388 de lei pentru 18-25 octombrie.

Pentru Copenhaga se găsesc bilete la 200 de lei, dus-întors, pentru luna noiembrie. Bilete la acest preț se găsesc și în februarie și martie.

200 de lei este prețul pentru un bilet dus-întors Memmingen și sunt multe perioada care pot fi selectate. Prețul un segment este de 99 de lei, iar compania are patru zboruri săptămânale. Pentru cei cu Wizz Discount Club, prețul se înjumătățește, iar biletul va costa 100 de lei.

218 lei costă biletul spre Atena în perioda 20-27 octombrie.

Pentru un bilet dus-întors la Tel Aviv, prețul este de 300 de lei în perioada 25-28 octombrie.

300 de lei costă cel mai ieftin bilet către Jeddah, Arabia Saudită. Găsiți bilete la acest preț pentru perioadele 22-29 septembrie, 25-29 septembrie, 25 septembrie -2 octombrie.

Bilete la Ryanair

La Ryanair, un bilet de avion spre Bruxelles din Capitală costă 200 de lei pentru perioada 11-17 octombrie. Am găsit un bilet ieftin și pentru București-Viena cu Ryanair în perioada 19-25 septembrie: 180 de lei.

160 de lei costă un bilet București-Sofia în perioada 13-20 septembrie sau 180 lei pentru 13-16 septembrie. 205 lei costă același bilet în perioada 18-21 octombrie.

Ryanair va începe zborurile pe ruta București-Paris de la sfârșitul lui octombrie. Cel mai ieftin bilet pe care l-am găsit costă 500 de lei pentru perioada 9-12 noiembrie. Dar, calendarul arată că mai toate biletele din luna noiembrie au acest preț.

Iată spre ce alte destinații se mai găsesc bilete mai ieftine.

În perioada 11-18 octombrie, un bilet dus-întors București-Marsilia costă 285 de lei. Pentru celelalte perioade, prețul crește ușor, în funcție de ziua aleasă.

180 de lei este biletul București-Salonic pentru 11-20 octombrie. La Ryanair cel mai mic tarif pentru Tirana l-am găsit pentru perioadele 5-7 decembrie, 7-12 decembrie, 12-14 dedcembrie, când prețul este de 220 de lei.

Din noiembrie, Ryanair adaugă și Tel Aviv pe harta destinațiilor. Cel mai ieftin bilet pe care l-am gasit în calendarul companiei este pentru perioada 4-8 noiembrie și costă 330 de lei.

Pentru un zbor spre Milano Malpensa în perioada 16-20 octombrie, prețul este de 220 de lei. Pentru Milano Bergamo, cel mai ieftin bilet găsit a fost în 18-25 octombrie, de 160 de lei.

Citește și: Duminica, cea mai ieftină zi în care să rezervăm bilete de avion din România – tur-operator

Te-ar mai putea interesa și
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste masive
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste ...
Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa că va încheia odată pentru totdeauna criza apărută la începutul......
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru ...
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub ...
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...