1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Biroul Politic al PNL București a decis în unanimitate susținerea lui Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei

Biroul Politic al PNL Bucureşti a decis, joi seara, susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, a spus preşedintele filialei, Violeta Alexandru, informează Agerpres.

27 feb, 2020 | Agerpres

Alexandru a afirmat că decizia a fost luată cu unanimitate de voturi şi că va propune în şedinţa Biroului Executiv al PNL de vineri susţinerea acestei candidaturi.

Violeta Alexandru subliniază că cea mai sigură şansă ca Gabriela Firea şi PSD să fie opriţi 'să mai distrugă Capitala' este susţinerea lui Nicuşor Dan.

"Bucureştiul are nevoie, mai mult ca oricând, de certitudinea unei dezvoltări. Înainte să fie prea târziu. Avem responsabilitatea scoaterii acestui oraş din impasul în care se află. În momentul de faţă, cea mai sigură şansă să o oprim pe Gabriela Firea/PSD să continue să distrugă Bucureştiul, oraşul nostru pe care îl iubim, este să îl susţinem pe Nicuşor Dan. Ştiu că alianţa USR-PLUS nu a stabilit încă cine o să fie candidatul său. Nu mai avem timp, nu ajută prelungirea deciziilor", susţine ea.

Decizia PNL București era una de așteptat, ținând cont că deja președintele PNL, Ludivc Orban, a anunțat la începutul zilei că partidul sau îl va susține pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Municipiului București.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO