Primii investitori Bitcoin au transformat 100 USD în 3 milioane. Bitcoin BSC se află pe același drum? (P)

Dacă ați fi cumpărat 100 USD de Bitcoin în 2011, ar fi valorat 3 milioane USD atunci când BTC se tranzacționa la 30.000 USD, la începutul acestui an.
Ion Dobreanu - vin, 22 sept. 2023, 08:46
Primii investitori Bitcoin au transformat 100 USD în 3 milioane. Bitcoin BSC se află pe același drum? (P)

Barca aceasta a plecat. Astfel, rămâne să ne întrebăm: Ar putea Bitcoin BSC să repete această performanță?

Investitorii cripto cred că da, ceea ce explică de ce activul cripto cu miză denumit „Bitcoin pe BNB Smart Chain” a strâns peste 2 milioane de dolari în mai puțin de două săptămâni, în timp ce prevânzarea se îndreaptă spre ținta de 3,96 milioane de dolari.

În prezent, la un preț de doar 0,99 USD în prevânzare – prețul la care era Bitcoin în 2011 – Bitcoin BSC are un profil risc-recompensă mult mai bun pentru potențialii investitori decât Bitcoin, ca să nu mai vorbim de randamentul de miză care generează un flux de venit pentru a susține randamentele capitalului.

Pentru a fi sigur că nu ratați oportunitățile din prevânzare și listarea, vă recomandăm să fiți cu ochii pe site-ul oficial al proiectului, pe contul X (fostul Twitter) și pe grupul oficial de Telegram.

Bitcoin este într-o formă bună, iar Bitcoin BSC profită

În spatele titlurilor despre „iarna criptografică” care a urmat falimentului băncilor și schimburilor cripto, Bitcoin este, în realitate, într-o formă destul de bună, la fel și monedele derivate din Bitcoin care încearcă să ofere un plus de valoare față de oferta inițială.

Bitcoin BSC, ca și Bitcoin, are o aprovizionare totală de 21 de milioane de jetoane. Cu toate acestea, spre deosebire de Bitcoin, acesta rulează pe o rețea proof-of-stake, BNB Smart Chain, care este un blockchain mai ieftin și mai eficient.

Cea mai recentă monedă alternativă Bitcoin are un plus față de varianta originală – miza încorporată prin proiectare.

Investește în Bitcoin BSC

Dacă alegeți să cumpărați Bitcoin BSC cu BNB, puteți începe să mizați și să câștigați randament. Cumpărătorii de jetoane au profitat de șansa de a începe să obțină venituri pasive. Astfel, 974.352 $BTCBSC au fost mizați și în prezent câștigă un randament procentual anual (APY) de 268%.

Tokenurile actuale mizate reprezintă aproape jumătate din numărul total de jetoane $BTCBSC vândute până în prezent.

Investește în Bitcoin BSC

Miza Bitcoin BSC este construită pe baze solide și este disponibilă acum

Cu $BTCBSC, nu există o inginerie financiară impenetrabilă și opacă, bazată pe algoritmi, construită pe fundații șubrede precum Terra Luna. În schimb, Bitcoin BSC a alocat 69% din oferta de tokenuri pentru a fi plătită ca recompense către stakers.

Tokenurile $BTCBSC pre-minate sunt emise la o rată de 0,25 $BTCBSC pe bloc într-un program de producție care imită Bitcoin, la începuturile sale din 2011.

Recompensele $BTCBSC sunt plătite la fiecare 10 minute într-un mod similar cu blockchainul Bitcoin.

Acest lucru înseamnă că atunci când jetonul se lansează pe bursele descentralizate, va exista mult mai puțină presiune de vânzare datorită prezenței mizei în centrul tokenomiei sale.

Monedele mizate au un blocaj de retragere de șapte zile, după care jetoanele pot fi scoase din miză în orice moment. Cei care inițiază mize după ce $BTCBSC este listat își vor putea miza jetoanele, indiferent dacă au cumpărat cu BNB sau ETH. Dar dacă doriți să inițiați miza în timp ce prevânzarea este încă în curs, atunci trebuie să cumpărați cu BNB.

Investește în Bitcoin BSC

Bitcoin BSC este în pole position pentru a beneficia de urmă schimbărilor de pe piață

Instituțiile și investitorii pricepuți au început să acumuleze Bitcoin, pregătindu-se pentru următoarea schimbare de pe piața cripto.

Astfel, după câteva cercetări pe care fiecare investitor trebuie să le facă, poate a venit momentul să profitați și dumneavoastră de pe urma acestor schimbări care duc la creșteri de preț pe piața cripto.

O alocare relativ modestă acum către Bitcoin BSC s-ar putea transforma foarte repede în câștiguri de 5x sau chiar 100x, iar în viitorul apropiat, pe măsură ce intrăm în ciclul de înjumătățire, profiturile ar putea fi cu atât mai impresionante.

Puteți cumpăra $BTCBSC astăzi cu BNB, ETH sau USDT. Suma minimă de achiziție este de 10 USD. Cumpărați cu BNB dacă doriți să începeți să mizați imediat, înainte ca prevânzarea să se încheie. Cei care aleg să cumpere cu ETH pot începe să mizeze de îndată ce se încheie prevânzarea.

Investește în Bitcoin BSC

Te-ar mai putea interesa și
Ionuț Negoiță: Este probabil să vedem o tendință de creștere a prețurilor la apartamente în următoarele luni
Ionuț Negoiță: Este probabil să vedem o tendință de creștere a prețurilor la apartamente în următoarele luni
Ionuț Negoiță, fondator și CEO Hils Development, spune că în următoarele luni, prețurile la locuințe vor crește. Dezvoltatorii așteaptă însă o scădere a dobânzilor, care va duce la o......
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste masive
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste ...
Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa ...
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru ...
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub ...