Prețul Bitcoin își revine, iar Bitcoin BSC trece de 3,4 milioane de dolari în prevânzare (P)

Prețul Bitcoin revine la normal pe măsură ce vara se termină, iar comercianții se întorc la birourile lor. În acest context, noua criptomonedă Bitcoin BSC depășește pragul de 3,4 milioane de dolari în încercarea sa de a aduce „Bitcoin pe blockchainul BNB”.
Ion Dobreanu - vin, 22 sept. 2023, 08:57
Prețul Bitcoin își revine, iar Bitcoin BSC trece de 3,4 milioane de dolari în prevânzare (P)

Probabil că au mai rămas mai puțin de 24 de ore înainte ca prevânzarea Bitcoin BSC să-și atingă ținta de 3.960.000 USD. De altfel, s-au strâns deja peste 300.000 USD în ultimele 10 ore, iar ritmul contribuțiilor crește pe măsură ce FOMO începe să se instaleze.

Cumpărătorii monedei $BTCBSC se așteaptă să obțină un profit considerabil atunci când jetonul se listează pe bursele de schimb, în timp ce miza atrage și investitori pe termen lung care doresc să câștige venituri pasive.

Acum, cu prețul original al Bitcoin care începe să crească, așa-numitele monede derivate, cum ar fi Bitcoin BSC, sunt în centrul atenției.

Având în vedere că monedele se vând cu o viteză rapidă, potențialii cumpărători trebuie să-și facă cercetările și apoi să facă investiția, deoarece nu mai este mult timp înainte de atingerea plafonului.

Investește în Bitcoin BSC

De asemenea, părțile interesate trebuie să fie cu ochii pe site-ul proiectului pentru a vedea cât de mult capital s-a strâns. Ținta limită este de 6.125.000 USD, plafonul flexibil reprezentând 65% din alocarea tokenului în prevânzare. Dar ar putea fi doar o chestiune de zile până când limita maximă este atinsă și o oportunitate pentru câștiguri de 10x sau 100x ratată.

Pentru a ține pasul cu cele mai recente evoluții și repere de preț, potențialii cumpărători ar trebui să acceseze în mod regulat pe site-ul web al proiectului, precum și să urmărească contul X al Bitcoin BSC (fostul Twitter) și să se alăture grupului Telegram.

Întreruperea majorărilor ratei dobânzii de către Fed are implicații și pentru Bitcoin BSC

Volumul de tranzacționare cu Bitcoin se situează la niveluri minime de mai mulți ani, dar decizia FED de a lua o pauză de la creșterea ratei dobânzii pare să aibă efecte pozitive asupra pieței cripto.

Există sute de monede care conțin cuvântul „bitcoin” în titlu, dar cele mai multe sunt monede nedorite sau moarte. Acest lucru nu este valabil în cazul Bitcoin BSC, construit pe baze ferme de miză care recompensează deținătorii de tokenuri pentru depunerea lor $BTCBSC în contractul inteligent de staking pool.

Investitorii din prevânzare pot cumpăra $BTCBSC pentru 0,99 USD, care este prețul Bitcoin din 2011. Acest lucru îi face pe investitori să se întrebe dacă Bitcoin BSC are potențialul de a urma traiectoria Bitcoinului original.

Profilul risc-recompensă Bitcoin BSC, respectiv profitul posibil față de posibilele pierderi, este cu mult superior celui al Bitcoin. Miza Bitcoin BSC atenuează riscul datorită proporției mari de cumpărători actuali care s-au angajat în viitorul proiectului prin miză.

În același timp, potențialul avantaj ar putea fi enorm. De exemplu, dacă $BTCBSC atinge doar o fracțiune din prețul actual al Bitcoin, apreciindu-se, de exemplu, la 100 USD, ar reprezenta totuși un câștig de 100x pentru cumpărători la prețul actual.

Investește în Bitcoin BSC

Bitcoin BSC oferă recompense și are o aprovizionare totală de doar 21 de milioane de jetoane

Bitcoin rămâne etalonul prin care sunt măsurate toate celelalte active cripto. Acesta este motivul pentru care are atât de mult sens să clonezi originalul, mai ales dacă versiunea mai nouă face ceva ce Bitcoin nu face.

În primul rând, spre deosebire de Bitcoin, Bitcoin BSC funcționează pe o rețea proof-of-stake, BNB Smart Chain, care nu implică un consum masiv de energie. Nu numai că BNB Smart Chain este, prin urmare, un blockchain verde, dar este și mult mai ieftin pentru a tranzacționa, iar debitul său este mult mai rapid.

Cu toate acestea, caracteristica sa de bază constă în funcția de miză, care poate duce la un randament procentual anual (APY) de 151%.

Cumpărați Bitcoin BSC înainte ca prețul să crească

Pe măsură ce știrile despre implicarea mai multor instituții financiare în cripto spread – cu Deutsche Bank și Citibank în centrul celor mai recente anunțuri legate de blockchain – criptomonedele rămân o realitate.

Acum, înainte ca mass-media mainstream să aducă și următorul bull run, este un moment excelent pentru a începe să faceți alocări de investiții în active digitale.

Investitorii pricepuți trebuie să știe unde să-și asume cel mai mic risc pentru cea mai mare recompensă, motiv pentru care Bitcoin BSC rămâne o opțiune viabilă.

Pentru a investi, conectați-vă portofelul cripto la site-ul web bitcoinbsc.io pentru a cumpăra $BTCBSC cu BNB, ETH sau USDT. Suma minimă de achiziție este de 10 USD.

Cumpără Bitcoin BSC

Te-ar mai putea interesa și
Engie se va concentra pe regenerabile şi infrastructura energetică din Maroc
Engie se va concentra pe regenerabile şi infrastructura energetică din Maroc
Engie intenţionează să-şi vândă participaţia în cea mai mare centrală pe bază de cărbune din Maroc (SAFIEC), pentru a se concentra pe regenerabile şi infrastructura energetică, a......
Autonomie extinsă pentru autoutilitara electrică Ford E-Transit
Autonomie extinsă pentru autoutilitara electrică Ford E-Transit
Ford Pro, divizia de vehicule comerciale a companiei americane, a anunțat introducea opțiunii de autonomie extinsă pentru ...
Chinezii de la Xpeng iau și ei în calcul o uzină în Europa
Chinezii de la Xpeng iau și ei în calcul o uzină în Europa
Oficialii producătorului chinez Xpeng au declarat la expoziția auto de la Beijing că iau în calcul o investiție într-o ...
Arieratele bugetului general consolidat au crescut cu aproape 22%, în martie 2024
Arieratele bugetului general consolidat au crescut cu aproape 22%, în martie 2024
Arieratele bugetului general consolidat crescut cu 21,8%, în martie 2024, comparativ cu luna precedentă, la 389,9 milioane ...